DOLAR 32,3392
EURO 35,1034
ALTIN 2238,513
BIST 8791,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    HİDROMEK Beton İzmir Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluşacak

    HİDROMEK Beton İzmir Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluşacak
    24.04.2018
    A+
    A-

    Küresel iş makineleri pazarının en büyük 50 oyuncusu arasında yer alan yerli ve milli marka HİDROMEK, müşterileriyle İzmir’de buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye’de son 9 yıldır kazıcı yükleyici, son 6 yıldır ise hidrolik ekskavatör satışlarında pazar lideri olan HİDROMEK, sektöre yön veren ürünlerini 25- 28 Nisan tarihleri arasında Beton İzmir 2018 Fuarı’nda sergileyecek.

    Sektördeki konumunu ve küresel iş makineleri pazarından aldığı payı katıldığı yurtiçi ve yurtdışı fuarlarla büyütmeyi hedefleyen HİDROMEK, tasarım ödüllü ürünlerini ziyaretçilerle buluşturuyor. Son olarak yine İzmir’de gerçekleştirilen Marble 2018 Fuarı’na kaHİDROMEK, hızını kesmeden 25-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenen ve hazır beton, agrega ile inşaat sektörlerinde kullanılan tüm araç, makine, ekipman ve ham madde üreticilerini buluşturan Beton İzmir 2018 Fuarı’nda yerini alacak.

    HİDROMEK BETON İZMİR 2018’E GÜÇ KATACAK

    Toplam 4 gün sürecek olan Beton İzmir 2018’de lastikli yükleyici ve paletli ekskavatör gruplarına ait ürünlerini ziyaretçilere tanıtacak olan HİDROMEK, fuara aşağıdaki ürünleriyle güç katmaya hazırlanıyor.

    HMK 370 LC HD PALETLİ EKSKAVATÖR

    Tasarım ödüllü GEN Serisi’ne ait 370 LC HD, en ağır şartlarda bile operatörün rahat çalışabilmesi için özenle tasarlandı. Geliştirilmiş performans, kontrol kolaylığı ve çok yönlülük gibi yenilikleri beraberinde getiren ürün, mükemmel kumanda kabiliyeti ve güvenilirlik, düşük yakıt tüketimi, kolay bakım ve sınıfında lider operatör konforu ve birçok donanımı operatörlerle buluşturuyor.

    HMK 640 WL LASTİKLİ YÜKLEYİCİ

    İş makineleri endüstrisinde 40 yıllık deneyimle tasarlanan HMK 640WL lastikli yükleyici; daha fazla performans, çok yönlü kullanım, operatör konforu ve güvenlik alanlarında beklentilerin tam karşılığını veriyor. HMK 640WL lastik tekerlekli yükleyici, taş ocağı işletmeciliği, çakıl, madencilik ve beton santralleri çalışmaları gibi uygulamalarda üretkenlik ve yüksek verimlilik sunuyor. Bu ağır hizmet tipi yükleyici ile yüksek koparma gücü ve mükemmel kontrol kabiliyeti elde ediliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.