DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hijyen ve şıklık için Domestos 5’li Güç Aktif Mavi Su 

    Hijyen ve şıklık için Domestos 5’li Güç Aktif Mavi Su 
    09.05.2019
    A+
    A-

    Tuvaletlerinizdeki Hijyen ve Şıklık için Son Dokunuş: Domestos 5’li Güç Aktif Mavi Su Tuvalet Bloğu

    Aktif mavi su teknolojisine sahip yeni tuvalet bloğu Domestos 5’li Güç Aktif Mavi Su; tuvaletlerde daha uzun* süren bir ferahlık sağlıyor; iki sifon arasında bile yoğun ve gözle görünür bir temizlik veriyor.

    Domestos, aktif mavi su teknolojisine sahip yeni ürünü Domestos 5’li Güç Aktif Mavi Su tuvalet bloğu ile tuvaletlere daha uzun süren* ferahlık ve yoğun temizlik getiriyor.

    Banyolara mavi su ile hijyenik ve şık bir dokunuş

    Evlerinde hijyenden vazgeçemeyenlerin tercih edeceği yeni Domestos 5’li Güç Aktif Mavi Su tuvalet bloğunun temizleyici aktifler içeren mavi suyu, çok daha geniş olan dış kafesi sayesinde sifon çekildikten sonra akıp gitmiyor, bir sonraki sifona kadar tuvalette kalıyor. İki sifon arasında süren ferahlık, gözle görünür ve yoğun bir temizliğin yanı sıra tuvaletlerin daha uzun süre* beyazlığını korumasını sağlıyor. Aynı zamanda kireci de önleyerek tam bir hijyen sunan Domestos 5’li Güç Mavi Su tuvalet bloğu, Okyanus Esintisi varyantı ile tüketicilerle buluşuyor. İki sifon sonrası tuvalette kalan mavi su sağladığı hijyenin yanı sıra banyonuza şık ve daha temiz bir görüntü de katıyor.

    *Renkli su teknolojisi bulunmayan diğer 5’li güç tuvalet bloklarının sifon sayısına kıyaslandığında

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.