DOLAR 32,3159
EURO 35,0981
ALTIN 2298,455
BIST 9045,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilti Türkiye’de ‘Gelecek Yapım Aşamasında’

    Hilti Türkiye’de ‘Gelecek Yapım Aşamasında’
    28.01.2017
    A+
    A-

    İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, çalışanlarının motivasyonunu artırmak, sinerji oluşturmak ve seneye zinde başlamak için her yıl farklı konseptte hayata geçirdiği “Kick Off” (başlama vuruşu) organizasyonunu, bu yıl “Gelecek Yapım Aşamasında” temasıyla gerçekleştirdi. 2016’yı yüzde 25 büyüme ile kapatan Hilti’nin 2017’ye güçlü bir giriş yaptığı organizasyonda, “Hilti. Üstün Performans. Üstün Yetenek. Yarışması” ve “Oscar Ödülleri Töreni” dikkat çeken etkinlikler oldu.

    Ürün ve hizmetlerindeki inovasyonu kadar insan kaynağına verdiği değerle de farklılaşan ve ödüllendirilen Hilti, 10 ülkeden sorumlu bölgesel üs Türkiye’ye ilişkin 2017 yılı strateji ve hedeflerini açıkladığı “Kick Off” (başlama vuruşu) organizasyonunu Cornelia Diamond Golf Resort & Spa Belek Hotel’de gerçekleştirdi. Yüzde 25 büyüme ile kapattığı 2016 yılında Great Place to Work Enstitüsü tarafından belirlenen “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesinde 4. sırada yer alan, inşaat profesyonellerine 30 yeni ürün sunan ve mağaza sayısını 11’e çıkaran Hilti Türkiye, çalışanlarının motivasyonunu artırıp sinerji oluşturarak seneye zinde başlamayı hedeflediği etkinliğini “Gelecek Yapım Aşamasında” temasıyla düzenledi.

    Çalışanlardan üstün performanslar
    Kendisini işine adamış yetenekli Hilti Türkiye çalışanlarının hazırladığı performansların sergilendiği “Hilti. Üstün Performans. Üstün Yetenek. Yarışması” organizasyonun öne çıkan etkinlikleri arasında yer aldı. 13 takımın katıldığı yarışmada; popüler şarkılar, türküler, oyun havaları, özgün müzikler ve Hilti’ye uyarlanan şarkıların seslendirildiği performanslar, dünyanın farklı yerlerinden dans gösterileri, şiir dinletisi, tarihi karakterler skeci ve stand up gösterisi sergilendi. Ödül alan performanslar Hilti Türkiye’nin 25 bin takipçiyi aşan Facebook sayfası da dahil olmak üzere tüm sosyal medya kanallarında ve ofis içi ekranlarda paylaşıldı. Güncel Hilti ürünleri ile ilgili eğitimlerin verildiği yılın ilk Pazarlama Dalgası (Marketing Wave) etkinliğinin yanı sıra Hilti Türkiye’de 10, 15 ve 20. yıllarını dolduranların ve başarılı çalışanların ödüllendirildiği “Oscar Ödülleri Töreni” ve gala yemeği renkli görüntülere sahne oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.