DOLAR 32,3148
EURO 35,1197
ALTIN 2292,803
BIST 9052,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilti’den iki yeni kırıcı delici

    Hilti’den iki yeni kırıcı delici
    15.05.2017
    A+
    A-

    Global inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler sağlayan Hilti, iki yeni kırıcı-delici ürününü sektör profesyonelleriyle buluşturuyor. İlk darbeli deliciyi 50 yıl önce üreten Hilti, yeni nesil TE 50-AVR ve TE 60-AVR kırıcı-deliciyi dünya genelinde faaliyet gösterdiği diğer ülkelerle aynı anda Türkiye’de de satışa sundu. Hilti TE 50-AVR rakiplerinden yaklaşık yüzde 20 daha hızlı performans ve daha uzun dayanıklılık sağlarken, Hilti TE 60-AVR 6,8 kg ağırlığıyla piyasadaki en iyi ağırlık/performans oranına sahip kırıcı-delici olarak dikkat çekiyor.

    Ar-Ge temelli kaliteli çözümleriyle inşaat ve el aletleri sektörüne katma değer sağlayan Hilti, ilk darbeli deliciyi üretmesinin 50. yıldönümünde yüksek performans ve dayanıklılığa sahip ürünleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Yeni nesil Hilti TE 50-AVR ve Hilti TE 60-AVR kırıcı-delicileri dünya genelinde faaliyet gösterdiği diğer ülkelerle aynı anda Türkiye’de de satışa sunan Hilti; kaba işler alanındaki uygulayıcılar, tesisatçılar, çelik ve metal uygulayıcıları, elektrikçiler gibi kırım ve delim yapması gereken tüm inşaat profesyonellerine yine inovatif bir çözüm sağlıyor.

    Yüzde 20 daha hızlı performans
    Yeni Hilti TE 50-AVR Kırıcı-Delici, 6 kg ağırlığıyla pazardaki en hafif SDS-Max kırıcı-delicilerden biri olma özelliğiyle ses getiriyor. Rakiplerinden yaklaşık yüzde 20 daha hızlı performans ve daha uzun dayanıklılık gösteren Hilti TE 50-AVR, rekabetçi fiyatıyla da öne çıkıyor. Güçlendirilmiş darbe enerjileri ve toz sızdırmazlık tasarımlarına ek olarak, Aktif Titreşim Sönümleme teknolojisi (AVR) sayesinde sınıfındaki en düşük titreşim değerlerinden birine sahip olan Hilti TE 50-AVR, iş güvenliğini ve yüksek performansı bir arada sunuyor. Ayrıca sökülüp takılabilen kablosu sayesinde kablo kopması sebebiyle meydana gelebilen iş kayıplarını minimuma indiriyor.

    Piyasadaki en iyi ağırlık/performans oranı
    Yeni Hilti TE 60-AVR Kırıcı-Delici, 6,8 kg ağırlığıyla piyasadaki en iyi ağırlık/performans oranına sahip kırıcı-delici olarak dikkat çekiyor. Delim ve kırım performansında 9 kg ağırlığındaki rakiplerine kafa tutan Hilti TE 60-AVR, Hilti TE 50-AVR’de de bulunan sökülüp takılabilen kablo, güçlendirilmiş darbe enerjisi ve toz sızdırmazlık tasarımına ek olarak Aktif Titreşim Sönümleme (AVR) özelliğine de sahip. Hilti’nin yeni nesil kırıcı-delicileri TE 50-AVR ve TE 60-AVR, Hilti mağazalarından veya hilti.com.tr internet adresinden temin edilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.