DOLAR 32,3249
EURO 35,0787
ALTIN 2300,38
BIST 9049,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilton İstanbul Bomonti’nin Ödüllü eforea Spa’sından Babalar Günü’ne özel indirimli paket

    Hilton İstanbul Bomonti’nin Ödüllü eforea Spa’sından Babalar Günü’ne özel indirimli paket
    11.06.2019
    A+
    A-

    Hilton İstanbul Bomonti’de yer alan World Luxury Spa Awards ödüllü eforea™ Spa, Babalar Günü’nde babasına özel bir bakım hediye etmek isteyenlere çok özel paket sunuyor. Yoğun çalışma temposunda kendine vakit ayırmayı unutan tüm babalar için özel bir tazelenme ve yenilenme fırsatı sunacak olan Babalar Günü Bakım Paketi, 10-16 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak.

    İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti’nin ödüllü eforea™ Spa’sı, tüm babaların Babalar Günü’nü, 10-16 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak; cazip fiyat avantajına sahip çok özel bir bakım paketiyle kutluyor. Babaların ihtiyaçları göz önüne alınarak oluşturulan Babalar Günü Bakım Paketi, eforea™ Spa ayrıcalığıyla sunulan “Geleneksel Türk Hamamı” ve uzman terapistlerin uyguladığı “Ağrı Kesici Sırt Masajı”ndan oluşuyor.

    eforea™ Spa’dan babaları canlandıracak hediye paketi

    eforea™ Spa’nın, babasına yenilenme keyfini hediye etmek isteyenler için hazırladığı Babalar Günü Bakım Paketi, kese yöntemi ile cildin nefes almasını ve canlanmasını sağlayacak geleneksel Türk hamamı ritüeli ile başlayacak; cildin ölü hücrelerden arınmasının ardından ise ısıtılmış mermer yatak üzerinde yapılacak köpük masajı ile devam edecek. Özellikle yoğun stres altındaki kişilerde enerji kanallarının açılması ve duyuların yumuşatılması için tercih edilen “Ağrı Kesici Sırt Masajı” ise babanıza ihtiyacı olan rahatlamayı ve dinginliği hediye edecek.

    14 bakım odası, 3 Türk hamamı, sauna-buhar odaları, açık-kapalı yüzme havuzları ve lüks bakım hizmetleriyle misafirlerine benzersiz bir Spa deneyimi sunan Avrupa’nın ödüllü en büyük eforea™ Spa’sının 70 dakika sürecek Babalar Günü Bakım Paketi, 430 TL yerine 360 TL’lik özel fiyatıyla sunulacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.