DOLAR 32,553
EURO 34,8772
ALTIN 2430,398
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilton İstanbul Bosphorus’tan Babalar Günü için özel lezzetler

    Hilton İstanbul Bosphorus’tan Babalar Günü için özel lezzetler
    05.06.2018
    A+
    A-

    Aileler için konaklamayı sıra dışı bir deneyime dönüştüren Hilton İstanbul Bosphorus, Babalar Günü’nde babasıyla lezzet dolu anlar yaşamak isteyenleri bekliyor. Bu özel günde babalarına lezzeti hediye etmek isteyenler, Hilton İstanbul Bosphorus’un muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde Babalar Günü’ne özel hazırladığı brunch’ı tercih edebilir. Bosphorus Terrace Restaurant’ta 12:00-15:00 saatleri arasında gerçekleşecek brunch yemeği, masanıza servis edilecek lezzetli krepler ve sevdiğiniz şekilde hazırlanan yumurtalar ile başlıyor. Türk mutfağından zeytinyağlı yemeklerin, ve pek çok sağlıklı alternatifin bir arada bulunduğu zengin açık büfe midelere bayram ettiriyor. Alkolsüz sıcak ve soğuk içeceklerin dahil olduğu brunchın kişi başı fiyatı 125 TL.

    Hilton İstanbul Bosphorus’dan erken yaz indirimi

    Hilton İstanbul Bosphorus, tüm misafirlerine yaz dönemi boyunca hafta sonu konaklamalarında geçerli % 15, Hilton Honors üyelerine ise % 25 ‘e varan indirim fırsatı sunuyor. Rezervasyon alımının 5 Haziran’da başlayacağı ve 3 Eylül tarihine kadar devam edeceği kampanya için, misafirler 8 Haziran-7 Ekim 2018 tarihleri arasından konaklama tercihini yapabilecek. Avantajlı fiyatlara sahip yaz kampanyası, Ramazan Bayramı tatilinin de en güzel hediyelerinden biri olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.