DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilton İstanbul Bosphorus’un gözde mekanı Lalezar’da teras keyfi başlıyor

    15.07.2019
    A+
    A-

    Açıldığı günden bu yana siyaset, basın ve sanat camiasından birçok ünlü ismi ağırlayan Hilton İstanbul Bosphorus’un gözde mekanı Lalezar, güzel havaların tadını açık havada çıkarmak isteyen misafirleri için servisini yaz boyunca terasa taşıyor. Salı ve Çarşamba akşamları “New Orleans Jazz” ile konuklarına canlı müzik keyfi yaşatan mekan, Cuma akşamları ise misafirlerini fasıl performansı eşliğinde ağırlıyor. Müzikle ve ziyafetin buluştuğu Lalezar Terrace’ta yaz geceleri rüya gibi geçiyor

    Türkiye’nin ilk beş yıldızlı uluslararası oteli Hilton İstanbul Bosphorus’un favori mekanlarından Lalezar Meyhanesi, seçkin atmosferini ve leziz ikramlarını yaz boyunca terasa taşıyor. Hilton’un eşsiz bahçeleri muhteşem Boğaz manzarasına karşı konumlanan Lalezar Terrace İstanbul’da yaz akşamlarının keyfini çıkarmak için ideal adres.

    Mutfağı ve ikramlarının lezzetiyle de ünlü Lalezar, meyhane kültürünü layıkıyla yansıtan lakerda, fava, cacık, humus gibi birbirinden lezzetli meze çeşitleri; kebap, kuzu külbastı ve ızgara balık gibi Türk mutfağının önde gelen ana yemekleri; fıstıklı baklava, profiterol ve damla sakızlı sütlaç gibi tatlı seçenekleri ile de fark yaratıyor.

    Keyifli atmosferi ve kusursuz hizmetini yaz boyunca terasa taşıyan Lalezar, misafirleri için set menü seçeneği de sunuyor.8 çeşit soğuk ve 3 çeşit sıcak mezenin bulunduğu Lalezar’ın set menü servisi Zeytin ve Domatesli Zahter Salata, Somon Pastırma, Kabak ve Ceviz Salatası ve İsli Çan Biberi Dolması gibi özel mezeler ile başlıyor. Sote Ege otları eşliğinde servis edilen İçli Köfte ve Karides Mantı gibi ılık mezelerden sonra, ana yemek olarak tercihe göre Izgara Kelebek Deniz Levreği veya Izgara Dana Madalyonları servis ediliyor. Lalezar’ın set menüsü ünlü Türk lezzetlerinin aldığı karışık tatlı tabağı ile final yapıyor.

    Her gün 19:00’dan itibaren misafirlerini ağırlayan Lalezar Terrace, Cuma akşamları canlı Fasıl müziği eşliğinde konuklarının hafta sonuna keyifli bir başlangıç yapmalarını sağlıyor. Jazz ezgilerinin tadına varmak isteyenleri ise, Salı ve Çarşamba geceleri “New Orleans Jazz” konsepti eşliğinde nefis bir canlı müzik ziyafeti bekliyor.

    Hilton İstanbul Bosphorus’un Gözde Mekanı Lalezar’da Teras Keyfi Başlıyor ile ilgili görsel sonucu

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.