DOLAR 32,6
EURO 34,8011
ALTIN 2499,006
BIST 9456,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hindistan’da stokları 3 dakika içerisinde tükenen Samsung Galaxy M20 Türkiye’de ön siparişe açıldı

    16.02.2019
    A+
    A-

    Samsung’un teknik özellikleri ve tasarımı ile dikkati çeken Galaxy M20 akıllı telefonu ön siparişe özel kampanyalarla satışa sunuldu

    Samsung’un Ocak ayı sonunda tanıttığı Galaxy M20 model akıllı telefonu ön siparişe özel kampanyalarla birlikte Türkiye’de satışa sunuldu. Hindistan’da ilk an itibariyle büyük ilgi gören ve tüm stokları tükenen Galaxy M20; 6,3 inç Full HD+ çözünürlükte Sonsuz-V Ekran, Ultra-Geniş Açı destekli çift arka kamera ve 5000 mAh pil kapasitesi ile beklentilerin ötesine geçiyor.

    Sadece internet üzerinden satın alınabilecek olan Galaxy M20, 15 Şubat itibariyle Samsung Online Mağaza, GittiGidiyor.com, HepsiBurada.com, N11.com ve Trendyol.com üzerinden ön siparişe açıldı. Ön sipariş teslimatlarının 24 Şubat ve sonrasında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

    6.3 inçlik Full HD+ çözünürlüğe sahip olan Galaxy M20’nin 3GB bellek ve 32GB depolama alanı bulunuyor. Galaxy M20, canlı odak özelliğini destekleyen 13MP’lik arka ana kameranın yanında 120˚ ultra-geniş açılı fotoğraf çekmeyi sağlayan 5MP’lik ikinci arka kamerası ve 5000 mAh’lik pil kapasitesi ile öne çıkıyor. %90 oranında etkileyici bir ekran-kasa oranına sahip olan Galaxy M20, hızlı şarj desteği sayesinde normal şarja göre 3 kat[1] daha hızlı şarj olabiliyor.

    Tavsiye edilen KDV dahil perakende satış fiyatı 1.799TL olan bütçe dostu Galaxy M20 ön siparişe özel kampanyasıyla da dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında shop.samsung.com/tr adresinden ulaşılabilen Samsung Online Mağaza’dan 15 Şubat – 28 Şubat 2019 tarihleri arasında Samsung Galaxy M20 satın alan ilk 1000 kişiye, 1 Yıllık Digiturk Evin Yıldızı Paketi, Dizi Paketi ve Spor Toto Süper Lig 2018-19 sezon sonuna kadar Sporun Yıldızı Paketi hediyelerini kazanma fırsatı sunuluyor[2].

    Samsung, shop.samsung.com/tr’den alınan Galaxy M20 özelinde yaptığı ilave bir kampanya ile kanunen 14 gün olan Uzaktan Sözleşmeli İade Hakkı’nı da 30 güne uzatıyor.

    M20
    Pil5,000 mAh (Hızlı şarj destekli)
    Ekran6.3” FHD+
    19.5:9 Sonsuz-V
    KameraÖn8 MP (F 2.0)
    ArkaAna kamera: 13MP(F1.9)
    Ultra geniş açı: 5MP
    Bellek3GB+32GB
    Micro SD Desteği512GB’a kadar
    ÖzelliklerYakınlık Sensörü, İvme Ölçer, Sanal Işık Sensörü, Yüz tanıma, Parmak izi okuyucu
    RenkKömür Siyahı, Okyanus Mavisi

     

    [1] Bu bilgi Samsung laboratuvar ortamında yapılan testler sonucunda elde edilmiştir. Cihaz 15W hızlı şarjla birlikte satılır; standart 5W hızlı şarj cihazlarıyla karşılaştırıldığında 3 kat daha hızlı şarj ettiği tespit edilmiştir.

    [2] Kampanya shop. samsung. com/tr web adresli Samsung Online Mağaza’dan 15 Şubat-28 Şubat 2019 (23.59) tarihleri arasında ön siparişe açılan Samsung Galaxy M20 (SM-M205) satın alan ilk 1000 kişiye, 1 Yıllık Digiturk Evin Yıldızı Paketi, Dizi Paketi ve Spor Toto Süper Lig 2018-19 sezon sonuna kadar Sporun Yıldızı Paketi Hediye kazanma fırsatı sunacaktır. Kullanıcılar Spor Toto Süper Lig 2018-19 sezon sonuna kadar Sporun Yıldızı Paketi hediyesini alabilmek için, kendilerine iletilecek kampanya şifrelerini sezon sona ermeden aktive etmek zorundadır. Kullanıcılar, Digiturk üyeliğini başlatmak ve kurulum için, alacakları kampanya şifreleriyle Digiturk Çagrı Merkezi (02124737373) numarasını arayarak başvurularını yapabilirler. Kampanya sadece yukarıda yazılı hediye paketi kapsamakta olup, Digiürk tarafından kurulum aşamasında kurulum masrafı talep edilmesi halinde Samsung’un sorumluluğu ve dahli bulunmamaktadır. Tüketici kampanyaya katılarak, ürün teslimatının ürün bedeli ödeme anında yapılmamasını kabul etmekte; ürün teslimatının 25 Şubat 2019 ve sonrası için planlandığını bilmektedir. Ürün teslimat tarihleri, yaşanabilecek lojistik, teknik, idari izin/onay gecikmeleri ve mücbir sebep hallerinde ertelenebilir. Kurumsal müşteriler ve Samsung çalışanları Kampanya’dan faydalanamaz. Bir kişi en fazla bir kere katılabilir. Faturada adı geçen kişi katılımcı olabilir. Ürün teslimatı satışı gerçekleştiren 3. tarafça yapılacak olup, Samsung sorumlu değildir. Verilen adres bilgilerinin yanlış olmasından kaynaklanabilecek ve/veya tüketiciden kaynaklanan tüm sair sorunlar sebebiyle teslimatın geç veya hiç yapılamamasından münhasıran katılımcı sorumlu olacaktır. Telefonun iade edilmesi halinde hediyenin de iade edilmesi gerekmektedir. Katılımcı bilgileri kampanya amacına uygun olarak 3. Kişiler ile paylaşılacaktır. Samsung kampanya şartlarında istediği zaman değişiklik yapma hakkını saklı tutar, değişiklikler web sitesinde duyurulur. Türkiye sınırları dahilindedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.