DOLAR 32,3277
EURO 35,1066
ALTIN 2305,172
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hollywood yıldızları Antalya’ya Taksim 360’ın ‘Kapanış Partisi’ ile veda ediyor

    Hollywood yıldızları Antalya’ya Taksim 360’ın ‘Kapanış Partisi’ ile veda ediyor
    26.10.2017
    A+
    A-

    Bu yıl 54’üncüsü düzenlenen Türkiye’nin ilk ve en köklü film festivali Uluslararası Antalya Film Festivali, 27 Ekim Cuma gecesi düzenlenecek Kapanış Partisi ile sona eriyor. Christopher Walken, Gerard Depardieu, Lindsay Lohan ve Matt Dillon gibi Hollywood’un ünlü isimlerinin yanı sıra dünyaca ünlü Fransız aktör Alain Delon’un oğlu, sinema ve tiyatro oyuncusu Anthony Delon’un da davetliler arasında yer aldığı Kapanış Partisi’nin ev sahipliğini ise Taksim 360 üstleniyor.

    Çalık Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Taksim 360, sanata ve sanatçıya olan desteğini, bu yıl 54’üncüsü düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali ile sürdürüyor. 21 Ekim’de başlayan ve dünya sinema sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getiren festival, 27 Ekim 2017 Cuma gecesi Taksim 360’ın ev sahipliğinde düzenlenecek Kapanış Partisi ile sona eriyor. Rixos Downtown Antalya’daki Kapanış Partisi’ne davet edilen isimler arasında Christopher Walken, Gerard Depardieu, Lindsay Lohan ve Matt Dillon gibi Hollywood’un ünlü isimlerinin yanı sıra dünyaca ünlü Fransız aktör Alain Delon’un oğlu, sinema ve tiyatro oyuncusu Anthony Delon da yer alıyor.

    Gonca Özgül: “Sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğiz.”

    Kültür sanatı, toplumsal kalkınmanın en önemli unsurlarından biri olarak gördüklerini ifade eden Çalık Gayrimenkul İcra Kurulu Üyesi Gonca Özgül, Türkiye’nin ulusal, kültürel ve sanatsal değerlerinin tanıtılmasına katkıda bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

    Gonca Özgül, “Uluslararası Antalya Film Festivali’ne verdiğimiz bu destek aslında sanatın birleştirici gücüne olan inancımızın, toplumsal kalkınma ve kültürel mirasımızın korunması konularındaki farkındalığımızın bir yansıması. Bugüne kadar olduğumuz gibi, bundan sonra da sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğiz. Sanata yapılan her yatırım aslında fikir ve düşünce özgürlüğüne, insani değerlere ve toplumsal kalkınmaya yapılmış bir yatırımdır” şeklinde konuştu.

    Gonca Özgül: “Tarlabaşı’nı eski ışıltılı günlerine döndüreceğiz.”

    İstanbul’un, tarih boyunca farklı din, dil ve ırktan insanları kucaklayarak bir araya getirmiş, yüz yıllar boyunca sanatla yoğrulmuş bir kültür mozaiği olduğuna işaret eden Gonca Özgül şöyle devam etti: “İstanbul’un kültürel mirasını sahiplenmeyi ilke edinmiş bir şirket olarak,

    Beyoğlu’nun merkezinde, Tarlabaşı’nın tarih kokan sokaklarında hayata geçirdiğimiz Taksim 360 projesinin gelecek yıllarda bu mirasın eşsiz parçalarından biri olacağına yürekten inanıyoruz. Tarlabaşı’nı eski ışıltılı günlerine döndürmek, tarihimize sahip çıkarak, modern çağın güzelliklerini topluma en iyi şekilde yansıtabilmek hedefiyle çıktığımız yolda, en büyük önceliklerimizden biri de sanatın bu bölgede yeniden yeşermesini sağlamak. Projemizde yer alacak sanat galerileri, atölyeler ve açık hava sergileriyle Beyoğlu’nu geçmişte olduğu gibi yeniden sanatın merkezi haline getireceğiz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.