DOLAR 32,4934
EURO 34,8121
ALTIN 2487,959
BIST 9558,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Honor 8X Bluetooth kulaklık hediyeli lansman kampanyası devam ediyor

    Honor 8X Bluetooth kulaklık hediyeli lansman kampanyası devam ediyor
    08.11.2018
    A+
    A-

    6 Kasım’da, lansmana özel 200 adet Bluetooth kulaklık hediyesi ile beraber satışa sunulan ‘sınır tanımayan’ Honor 8X, tüketicilerden yoğun ilgi gördü. Türkiye’nin en büyük perakende zinciri A101’in online satış kanalı online.a101.com.tr’den piyasaya sürülen lansmana özel 200 adet hediyeli kampanya stoğu sadece 8 saat içinde tükendi. Bu başarılı satış sonuçları Honor Türkiye’nin kampanyayı uzatma kararı almasına yol açtı. Uzatılan kampanya sayesinde, 200 adet Honor 8X daha kulaklık hediyesi ile satın alınabilecek.

    Genç ve trendy akıllı telefon markası Honor’un en yeni modeli Honor 8X, 6 Kasım’da A101’in online satış kanalı A101 online üzerinden 200 TL değerinde Huawei AM61 Bluetooth kulaklık hediyesi ile piyasaya sürüldü. Sadece 8 saat içinde 200 adet satılan telefonun büyük ilgi görmesi üzerine, 200 adet ürün kulaklık hediyesi ile birlikte tekrar kullanıcıların beğenisine sunulacak.

    Muhteşem tasarım detayları

    Honor 8X, şık bir tasarım, yüzde 91 ekran gövde oranı, iddialı yapay zeka desteğine sahip ön ve arka kameraları, 5.5 inçlik bir gövdeye sığdırılan 6.5 inç ekran ve ince çerçevesi ile gelişmiş bir telefon olarak mükemmel bir kullanım deneyimi sunuyor. Arka yüzü açıya göre renk değiştiren bir tasarıma sahip olan telefon, şıklık ve performansı bir arada isteyenlerin beklentilerini karşılıyor. Telefondaki AI yani yapay zeka sadece kamerada kullanılmıyor. Metro gibi telefonun çekmediği ortamlarda Honor 8X, 3 saniye içerisinde ağa bağlanma, yapay zeka desteği ile gürültü engelleme gibi özellikler de sunuyor.

    “Türk tüketicilerin coşkusuna karşılık veriyoruz”

    Yeni kampanya ile ilgili bilgi veren Honor Türkiye Başkanı Kevin Wang: “Türk insanının bu ürünü çok sevdiğini görmek bizi heyecanlandırıyor.Türkiye gibi samimi bir tüketici kitlesinin bulunduğu bir pazara iyi ürünler getirmek konusundaki ısrarımızı sürdüreceğiz. Amacımız buradaki daha fazla insanı iyi teknolojilerle tanıştırmak. Türk tüketicilerinin bu coşkusuna karşılık vermek için, kampanyamızı uzatarak daha fazla kulaklık hediye etmeye karar verdik” dedi.

    Honor 8X minimalist tasarım anlayışı ile geliyor

    Honor 8X, olağanüstü teknolojileri, çarpıcı minimalist tasarımı ve sofistike işçiliği ile markanın cesur tavrını ve tasarım özelliklerini ortaya koyuyor. Estetikte bilimsel bir yaklaşımı benimseyen Honor 8X, pazarda benzersiz olan işlevsellik ve güzellik arasındaki doğru bir denge kuruyor. Özellikle 15 katmandan oluşan arka yüzeyi telefonun estetik değerini artırıyor.

    Honor 8X yeni sekiz çekirdekli Kirin 710 çip seti ile donatılmıştır. 12 nm teknolojisini kullanan yeni nesil işlemci, yüksek tanımlı video oynatımı, 3D oyun oynama ve günlük kullanım için mükemmel performans sağlar. Honor 8X, mobil oyun deneyimini optimize eden çığır açan bir grafik işleme hızlandırma teknolojisi olan GPU Turbo ile desteklenen Mali G51 GPU’ya sahiptir. Yeni işlemcilerle birlikte, genel GPU performansı, bir önceki nesle kıyasla yüzde 130 artırıldı. Bu değer beklentisi yüksek oyuncuların bile ihtiyaçlarını karşılamak için iki kattan fazla performans gösteriyor.

    Telefon, A101 internet sitesi ve mağazalarında 2.299 TL’lik fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Telefon için duyurulan bu lansman kampanyası, 15 Kasım’da sona erecek. Honor 8X, 15 Kasım’dan itibaren A101 mağazalarından da satın alınabilecek. Honor 8X’i Bluetooth kulaklık hediyesi ile satın almak için online. A101. com. tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Honor 8X teknik özellikleri

    • 6.5 inç 2340 x 1080 piksel
    • Yüzde 91 ekran / gövde oranı
    • 19.5:9 ekran oranı
    • Kirin 710 Octa-core işlemci (4*CortexA73+4*Cortex-A534*2.2GHz+4*1.7GHz)
    • 4 GB RAM
    • 64 GB Depolama
    • microSD bellek kartı yuvası
    • 3750mAh pil
    • 20 MP f/1.8 + 2 MP f/2.4 ana kamera
    • 16 MP f/2.0 ön kamera
    • Parmak izi sensörü
    • Yüz tanıma özelliği
    • 802.11a/b/g/n/ac
    • Bluetooth 4.2
    • Android 8.0 Oreo + EMUI 8.2
    • 175 gram ağırlık
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.