DOLAR 32,5951
EURO 34,7946
ALTIN 2501,68
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    HONOR 8X ile 350 TL değerinde hediye çeki kampanyası

    HONOR 8X ile 350 TL değerinde hediye çeki kampanyası
    01.06.2019
    A+
    A-

    Teknolojiyi, modaya ve gençlerin ihtiyaçlarına adapte eden vizyoner ürünlerin yaratıcısı HONOR, Vatan Bilgisayar ile gerçekleştireceği yeni kampanyasında HONOR 8X telefon alanlara 350 TL değerinde hediye çeki sunuyor. 1-16 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında cep telefonu 2.399 TL fiyat etiketiyle satılacak. HONOR 8X hediye çekinin yanı sıra, 12 ay taksit imkanı da sağlayacak.

    HONOR 8X minimalist tasarım anlayışı ile geliyor

    Minimalist bir tasarım felsefesi ile geliştirilen HONOR 8X, yüzde 91 gibi yüksek bir ekran gövde oranına sahip. HONOR 8X bu tasarım anlayışı sayesinde, küçük bir gövdeye 6.5 inçlik büyük bir ekranı sığdırıyor.

    HONOR 8X, şık bir tasarım, yüzde 91 ekran gövde oranı, iddialı yapay zeka desteğine arka kamerası, 5.5 inçlik bir gövdeye sığdırılan 6.5 inç ekran ve ince çerçevesi ile gelişmiş bir telefon olarak mükemmel bir kullanım deneyimi sunuyor.

    Arka yüzü açıya göre renk değiştiren bir tasarıma sahip olan telefon, şıklık ve performansı bir arada isteyenlerin beklentilerini karşılıyor. Telefondaki AI yani yapay zeka sadece kamerada kullanılmıyor. Metro gibi telefonun çekmediği ortamlarda HONOR 8X, 3 saniye içerisinde ağa bağlanma, yapay zeka desteği ile gürültü engelleme gibi özellikler de sunuyor.

    Honor 8X, olağanüstü teknolojileri, çarpıcı minimalist tasarımı ve sofistike işçiliği ile markanın cesur tavrını ve tasarım özelliklerini ortaya koyuyor. Estetikte bilimsel bir yaklaşımı benimseyen HONOR 8X, pazarda benzersiz olan işlevsellik ve güzellik arasındaki doğru bir denge kuruyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.