DOLAR 32,3814
EURO 35,029
ALTIN 2326,167
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hoover’den her ihtiyaca uygun çamaşır kurutma makineleri

    Hoover’den her ihtiyaca uygun çamaşır kurutma makineleri
    29.11.2018
    A+
    A-

    Farklı ihtiyaçlara uygun çözümler sunan kurutma makineleri ile zaman, enerji ve yer tasarrufu sağlayan Hoover, üstün özellikleriyle hayatı kolaylaştırıyor. Isı pompalı, hibrit ve yoğuşturmalı kurutma makineleri, 30 gün koşulsuz iade garantisiyle herkese Hoover kurutma deneyimini yaşama fırsatı sunuyor

    Havaların soğumasıyla birlikte, evlerde çamaşır kurutma derdi de başlamış oldu. Zamanı sınırlı olanların, balkonsuz veya küçük balkonlu evlerin, çocuklu ailelerin vazgeçilmezleri arasında olan çamaşır kurutma makineleri, özellikle kış yaklaşırken, büyük bir ihtiyaç haline geliyor. İç mekanlarda kurutulan çamaşırların odaya bıraktığı nem oluşumunu önlediği gibi; dış mekanlarda ise çamaşıra zarar veren kuş pisliği, yağmur, egzoz kokusu gibi sorunları da ortadan kaldırıyor. Aynı anda çok fazla çamaşırı kurutmak için ihtiyaç duyulan yer sorununu çözen kurutma makineleri, dış mekanlarda kurutmaya bırakılan çamaşırlarda güneşten kaynaklanan renk solmalarının da önüne geçiyor. Yenilikçi ürünleriyle hayatı kolaylaştıran Hoover, farklı özellikleriyle çeşitli ihtiyaçları karşılayabilen kurutma makineleri ile çamaşır kurutma deneyimini bir adım ileriye taşıyor.

    Hijyende yoğuşturmalı, daha hızlı kurutmada hibrit

    Hoover Kurutma Makineleri Serisi’nden 10 kg kapasiteli hibrit kurutma makinesi, Ecospeed programı sayesinde, ısı pompalı modellere göre yüzde 35 daha hızlı kurutma yaparak zamandan tasarruf sağlıyor. Yoğuşturmalı kurutma makinelerine göre daha düşük sıcaklıkta kurutma işlemi yaptığı için çamaşırların yıpranmasını engelliyor. 9 kg kapasiteli iki modeli bulunan ısı pompalı kurutma makineleri, düşük sıcaklıkta kurutma işlemi sayesinde çamaşırların yıpranmasını önlüyor. Ayrıca, enerji tüketimi düşük olduğu için ev içerisinde aynı anda birçok elektrikli cihazın kullanılmasını mümkün hale getiriyor. 8 ve 10 kg kapasiteli 2 modeli olan yoğuşturmalı kurutma makineleri, yüksek sıcaklıkta kurutma yaparak, özellikle hijyene önem verenlerin ve bebekli ailelerin tercihi oluyor. Yüksek sıcaklıkta kurutma işlemi, çamaşırların daha hızlı sürede kurumasını sağlıyor. Yoğuşturmalı kurutma makineleri, kısıtlı vakti olanlar tarafından tercih ediliyor.

    4 adet spor ayakkabı aynı anda kuruyor

    Kurutma makinelerinde biriken suyun boşaltılması zorken; Hoover Kurutma Makineleri, kapaklarında yer alan 5 litrelik yüksek hacimli, patentli AquaVision Su Tankı sayesinde, makinede biriken suyun anlık olarak görülmesini ve kolayca yerinden çıkartılarak boşaltılmasını sağlıyor. Özel kurutma programları sayesinde istenilen seviyede kuruluk sağlayarak, daha kolay ütüleme olanağı sunuyor. 35-45-59 dakikalık hızlı kurutma programlarıyla vakti kısıtlı olanlara zaman kazandırıyor. Hibrit kurutma makinesi, ayakkabı kurutma rafı sayesinde 4 adet spor ayakkabıyı aynı anda kurutuyor.

    Çamaşırlar daha az kırışıyor

    ‘Makinede Kurutulabilir’ etiketine sahip yünlüleri, hassas ve güvenli bir şekilde kuruttuğu, Woolmark Sertifikası ile onaylanan Hoover Kurutma Makineleri, sahip oldukları uzun ömürlü paslanmaz çelik Infinity tambur ile, çamaşırların pas lekesiyle zarar görmesini engelliyor. Infinity tambur, daha geniş hacme sahip olduğu için çamaşırlar daha az kırışıyor ve ütü yapmak için harcanan enerjiden ve zamandan tasarruf ediliyor.

     One-Fi teknolojisiyle uzaktan kontrol

    Sahip olduğu One-Fi teknolojisi ile makineyi uzaktan kontrol etme imkanı sunan hibrit kurutma makinesi; dokunmatik geniş dijital ekranı, kurutma zaman ayarı, dijital geri sayım göstergesi, hafıza seçeneği, ütü, askı, dolap ve ekstra gibi farklı kurutma dereceleri, 24 saate kadar gecikmeli başlatma özelliği, su tankı dolu uyarısı ve titreşim önleyici yan duvarları ile konforlu bir kurutma deneyimi yaşatıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.