DOLAR 32,3323
EURO 35,1115
ALTIN 2301,943
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hopdedik Ayhan’ın bu haftaki konuğu Ayla Çelik oldu

    Hopdedik Ayhan’ın bu haftaki konuğu Ayla Çelik oldu
    12.12.2019
    A+
    A-

    Radyo Turkuvaz’ın usta radyocusu Ayhan Güngör, İstMarina AVM içinde canlı olarak yayınlanan programı Hopdedik Ayhan’da, pop müziğin sevilen ismi Ayla Çelik’i ağırladı. Halka açık olarak yayınlanan programda müzik ziyafeti yaşandı.

    Kartal sahilde denize nazır konumda, açık alan ferahlığı ile kapalı alan konforunu bir arada sunan yeni nesil alışveriş merkezi İstMarina, birbirinden ünlü isimleri farklı aktivitelerde buluşturmaya devam ediyor. Radyo dünyasının ustalaşan ismi Ayhan Güngör’ün sunumu ile Hopdedik Ayhan, salı günleri İstMarina’dan dinleyicilerle buluşuyor. Her hafta ünlü konukların katıldığı programın bu haftaki konuğu ise Ayla Çelik oldu.

    Ünlü şarkıcı hayranlarından yoğun ilgi gördü

    İstMarina tarafından düzenlenen ve alışveriş merkezindeki kabin içerisinde halka açık bir şekilde gerçekleşen Hopdedik Ayhan’ın canlı yayınında bu hafta da keyif dolu anlar yaşandı. Son zamanlarda güzelliği ve sesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ayla Çelik, ünlü radyocunun sorularını yanıtladı. Neşeli diyaloglara sahne olan programda Çelik, samimi açıklamalarda bulundu. Enerjik ve sempatik hareketleriyle dikkat çeken başarılı şarkıcı, canlı yayının ardından sevenleri ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

    İstMarina’dan yeni yıl hediyesi Audi Q2

    Yediden yetmişe herkesi birbirinden keyifli aktivitelerle bir araya getiren İstMarina AVM, yeni yılda ziyaretçilerini Audi Q2 ile taçlandırıyor. İstMarina AVM’den 200 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, çekilişle son model Audi Q2 marka otomobil kazanma şansı yakalıyor. Kampanya süresince belirtilen tutarda alışveriş yapıp fiş ve faturalarını AVM içerisindeki kampanya stantlarına ibraz ederek onaylatan ziyaretçiler çekiliş sonunda bir talihli Audi Q2 otomobilin sahibi olurken, üçer kişi iPhone XS ve Samsung 4K UHD TV kazanma şansı yakalayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.