DOLAR 32,3279
EURO 35,0651
ALTIN 2300,867
BIST 9039,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hotels. com romantik ve masalsı konaklama seçeneklerini derledi 

    Hotels. com romantik ve masalsı konaklama seçeneklerini derledi 
    15.02.2019
    A+
    A-
    14 Şubat Sevgililer Günü, yani çiftlerin birlikte ve yan yana olmanın tadını sonuna kadar çıkardıkları yılın en güzel ve aşk dolu zamanı geldi!
    Senenin bu en romantik günü için Hotels. com™, tüm sevenler ve sevilenler için romantik ve masalsı konaklama seçeneklerini derledi.  İşte hem yılın en Aşk Dolu Günü’nde hem de sonrasında sevdiğinizle birlikte tatlı küçük kaçamaklarınızı geçirmek isteyebileceğiniz en romantik yerler.
    O bunu hak ediyor: The Rookery, Londra
    Görkemli bir İngiliz otelinde görkemli bir hafta sonu kadar romantizm kokan başka bir şey düşünemiyoruz. Burada Sevgililer için her şey düşünülmüş: Geceyi aydınlatan şömine ateşi, nostaljik sayvanlı yataklar ve davetkar ayaklı küvetler. Tarihle harmanlanmış bu Georgia stili konak; cilalanmış ahşap lambrili duvarları, taş kaplı zeminleri ve antika değerinde mobilyalarıyla sizi geçmişte bir yolculuğa çıkarıyor. Nefes kesen St. Pauls manzarasına bakan Rook’s Nest süitine göz atmayı sakın unutmayın.
    The Rookery, gecelik 1.141 TL’den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde.
    Kendinizle baş başa bir gece: The Dunstane House, İskoçya 
    Bu Sevgililer Günü her şeyden uzaklaşmak isteyenlerse, Edinburgh’daki Dunstane House’a doğru yola koyulup şehirden uzak, rahatlatıcı bir tatilin tadını çıkarabilir. Kendini “şehrin ortasında Orkney Adaları’nın ruhunu yaşatan bir butik aile oteli” olarak tanımlayan Dunstane House, 1860’lardan beri Edinburgh’daki konumunda tüm ihtişamıyla duruyor. Bu Sevgililer Günü’nde, her yerine tarih sinmiş, modern bir dizayna sahip bu otele karşı koymak çok zor olacak.
    Dunstane House, gecelik 871 TL’den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde.
    Romeo ve Juliet gibi geceyi fethedin: Hotel Milano & Spa, Verona
    Verona, Shakespeare’in en ünlü aşk hikayesinin başlangıç noktası olan sihirli şehir. Hotel Milano & Spa’da gecelerinizi Verona teraslarında geçirebilirsiniz. Buradan şehir meydanını doğruca görebilirsiniz. Gecelik 444 TL’den başlayan oda fiyatları ile Hotels. com sitesinden Hotel Milano & Spa’daki odanızı rezerve edebilirsiniz.
    Küçük Paris: The Westin Paris, Vendôme
    Aşkın şehrinde kısa bir tatile ne dersiniz? Etkileyici mimarisi, özgün Fransız atmosferi ve üst düzey mutfağıyla bu otel sizin için ideal seçenek. Champ-Elysées’yi el ele yürüyerek geçin ve işte The Westin Paris, Vendôme’a vardınız: Hem dışına hem içine yansıyan zarafetiyle görenleri büyüleyen otele. Gecelik 1,562 TL’den başlayan oda fiyatları ile Hotels. com sitesinden The Westin Paris – Vendôme’daki odanızı rezerve edebilirsiniz.
    Amerikan Rüyasını yaşayın: Palms Place Hotel and Spa at the Palms, Las Vegas
    Hem aşkta hem de kumarda kazanmak istemez misiniz? Nasıl küçük beyaz top rulete aitse, parıltı ve ihtişam da Las Vegas’a ait. Şehir iki kişilik kısa bir gezi için mükemmel bir ortam sunuyor. Üstelik duraklardan biri de White Chapel. The Palms Place Hotel ve Spa şampanya veya rahatlatıcı bakımların olduğu bir masaj deneyimi vadediyor. Otelin geniş odaları, şehrin ışıklarla aydınlanmış panoramik manzarasına bakıyor. Gecelik 471 TL’den başlayan oda fiyatları ile Hotels. com sitesinden Palms Place Hotel’daki odanızı rezerve edebilirsiniz.
    Marakeş’te Binbir Gece Masalları: Riad Le Jardin d’Abdou, Marakeş
    Kim Binbir Gece Masalları’ndaki gibi bir sarayda bir gece geçirmek istemez ki? Marakeş’teki Riad Le Jardin d’Abdou’da bu mümkün! Burada çiftler, ısıtmalı açık havuzda rahatlayıp Uzak Doğu mutfağından lezzetler denerken birlikte olmanın tadını çıkarıyorlar. Kısa bir yürüyüşle doğrudan saf romantizm vadeden Bahia Sarayı’na ulaşabilirsiniz. Dahası fazla ne istenebilir ki?
    Gecelik 253 TL’den başlayan oda fiyatları ile Hotels. com sitesinden Riad Le Jardin d’Abdou’daki odanızı rezerve edebilirsiniz.
    Deniz ve gökyüzü aşıkları için: Waastwinj, Almanya
    Hotel Waastwinj’de zevkli bir şekilde döşenmiş odalar sizi bir rüya gibi bir tatile davet ediyor. Doğal çevresi ve pastel renkleriyle bu ada oteli, konuklarına denizin keyfini çıkarma imkanı sağlıyor. Föhr, samimi ve huzurla dolu bir yer arayan çiftler için en doğru rota. Burada yapılacak ilk iş ise uçsuz bucaksız sahillerde bir yürüyüşe çıkmak. Gecelik 822 TL’den başlayan oda fiyatları ile Hotels. com sitesinden Waastwinj’deki odanızı rezerve edebilirsiniz.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.