DOLAR 32,3707
EURO 35,0492
ALTIN 2325,66
BIST 9097,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hotels. com’dan Cannes’daki en uygun otel seçenekleri

    Hotels. com’dan Cannes’daki en uygun otel seçenekleri
    21.05.2018
    A+
    A-

    Fransa’nın güzel sahil kenti Cannes, geçtiğimiz hafta sonu sona eren 71. Cannes Festivali boyunca parıltılı anları, partileri ve sıcak bahar güneşiyle birlikte dünyaca ünlü konuklarını ağırladı.

    Hollywood elitlerinin birçoğu, Intercontinental Carlton ve Hôtel Barrière Le Majestic gibi bölgenin en iyi otellerinde ağırlanmış olsa da; emin olabilirsiniz ki bu popüler ve güzel kentte sizler için de çok iyi konaklama alternatifleri bulunuyor.

    Hotels.com® her daim ünlülerle karşılaşabileceğiniz Cannes’daki ekonomik konaklama seçeneklerinden bazılarını sizler için bir araya getirerek; Cannes’ın büyülü atmosferini yaşamak için bir film yıldızı olmaya gerek olmadığını kanıtlıyor.

    Hotel CasaBella, Mouans-Sartoux – 2018 Loved By Guests (Konukların En Sevdiği Otel)

    Araçla Le Palais des Festivals’dan sadece 20 dakikalık bir mesafede bulunan Hotel CasaBella, dünyanın parfüm başkenti Grasse ile Cannes arasındaki pastoral Moans-Sartoux’da yer alıyor.

    Hotel CasaBella, konuklarına ferah, modern ve klimalı odalar ile birlikte güzel bir çatı terası sunuyor. Enerjik hissedip, Cannes ve Grasse çevresini görmekten fazlasını isteyenler ise Saint Donat Golf Club’a sadece 19 dakikalık bir yürüyüşle ulaşabiliyor.

    Hotel CasaBella, gecelik 379 TL’den başlayan fiyatlarla hizmetinizde.

    La Jabotte, Antibes – 2018 Loved By Guests (Konukların En Sevdiği Otel)

    On büyüleyici yatak odasından oluşan bu butik konuk evi, bir avlu ve teras bahçe etrafına konumlanmış durumda. Cannes’a uzanan sahil şeridindeki konuk evi, bir tabloya benzeyen Juan-les-Pins isimli bir kasabada yer alıyor.

    La Jabotte, Plage de la Salis’e sadece 2 ve eski şehre ise 15 dakikalık yürüyüş mesafesinde. Dünyaca ünlü yıldızlara rastlamayı istiyorsanız hiç endişelenmeyin; çünkü La Jabotte, Cannes’daki ünlü La Croisette ve Palais des Festivals’a sadece yaklaşık 10 km uzaklıkta.

    La Jabotte, gecelik 632 TL’den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde.

    Hôtel La Résidence

    Juan-les-Pins’in kumlu plajlarından sadece 80 metre uzaklıktaki Hôtel La Résidence, Côte d’Azur’da tatil için ideal yer. Otel, ücretsiz WiFi erişimine sahip ferah ve klimalı odalar sunuyor. Cannes’ı, Nice’i ve hatta Monaco’yu ziyaret mi etmek istiyorsunuz? Yoksa sahilde dinlenmek veya bölgenin gece hayatını mı keşfetmeyi tercih edersiniz? Hôtel La Résidence’da herkes için mutlaka bir şeyler var.

    Hôtel La Résidence, gecelik 284 TL’den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde.

    Bu yıl Cannes’da sükse yapın…

    Le Grand Hotel, Cannes

    Cannes’ın en ünlü bulvarı La Croisette’nin biraz içerisinde yer alan Le Grand Hotel’in hem güzel bir deniz hem de harika bir şehir manzarası var. Konuklar isterlerse özel plajın keyfini çıkarabilir isterlerse de farklı bir macera yaşamak adına şnorkelle yüzmeyi veya dalış yapmayı deneyebilirler.

    Lüks mağazalar ve restoranların birbiri ardına dizildiği La Croisette, Cannes’ın Holywood müşteri kitlesi için mükemmel bir ortam sunuyor. Şehrin gürültüsünden uzaktaki bu otel, peyzajlı bahçe içindeki palmiye ağaçları ve gölge sunan çardaklar ile dinlenmek için ideal bir ortama; güzel bir bahçe barına ve restorana sahip.

    Le Grand Hotel, gecelik 1.228 TL’den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde.

    Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort

    Bir Holywood yıldızı bütçesine sahipseniz ve şehirden daha sessiz bir kaçış arıyorsanız, o zaman Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort’ tam size göre. Provence ve French Riviera arasında konumlanmış tesisiyle Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort, lüks, sakinlik, spor ve sağlık alanlarında en iyileri sunan gerçek bir huzur cenneti.

    Cannes’ın kargaşasından ve gürültüsünden sadece 40 dakikalık bir mesafede yer alan bu özel resort; bir golf sahasına, açık hava tenis kortlarına, iki de spa’ya ve bir tanesi Michelin yıldzılı dört restorana sahip.

    Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort, gecelik 2.814 TL’den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde.

    Five Seas Hotel, Cannes

    Palais des Festivals’e çok yakın mesafedeki Five Seas Hotel, başta her yıl düzenlenen Film Festivali sırasında olmak üzere; zengin konuklar ve ünlülerin en popüler adresi.

    Sahile sadece 5 dakika yürüme mesafesinde ve Cannes Eski Şehrin kalbinde bulunan otel, şehri ziyaret ederken ilginizi çekebilecek her şey için en ideal konumda kılıyor.

    Sadece 45 odası, açık yüzme havuzlu çatı terası, lounge barı ve sınıfının en iyilerinden olan spa’sı ile otel, konuklarına şehrin kalbinde butik otel hissini yaşatıyor.

    Five Seas Hotel, gecelik 1.430 TL’den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.