DOLAR 32,5864
EURO 34,8253
ALTIN 2505,445
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hotelya, Senegal’e Türk çıkarması yaptı

    Hotelya, Senegal’e Türk çıkarması yaptı
    11.07.2018
    A+
    A-

    Otel, AVM, hastane, restoran, ofis, cafe ve mağazalar için hareketli ve sabit mobilya tasarım ve üretimi yapan Hotelya, otel referanslarına bir yenisini daha ekleyerek Senegal’e Türk çıkarması yaptı.

    Yurt içi ve yurt dışında 700’den fazla projeye imza atan Hotelya, yurt içinde Radisson Blu Kayseri ve Radisson Blu Samsun’dan sonra yurt dışında da Radisson Dakar’ın mobilyalarına hayat verdi.

     152 odadan oluşan otelin genel  mekanları, restoranları ve dış mekanlarındaki ürünler Hotelya tarafından hayata geçirildi. Otelin mobilya dekorasyonu için yaklaşık 60’a yakın farklı, toplamda 1.000’e yakın ürün üretildi.

    Ürünler projenin konseptine uygun olarak tasarlandı

    Senegal Dakar Diamniadio Radisson projesinde yer alan ürünlerin tümü otelin kendi konseptine uygun şekilde tasarlandı. Projede ahşaptan mermere, camdan metale kadar birçok farklı materyal ayrı ayrı veya bir arada kullanılarak çarpıcı tasarımlar ortaya çıkarıldı. Dış mekanlar da ise ıreko, rattan ve fiberden üretilen ürünler yerini aldı.

    Hotelya’nın hedefi 30 ülkeye ihracat yapmak

    Dünyada seçkin otel projelerinde yer alan ve referanslarıyla adından söz ettirmeye devam eden Hotelya’nın Kurucu Ortağı Yüksek Mimar Zümrüt Doyran dünyada birçok ülkede otel projelerinde yer almaya devam edeceklerini vurguluyor ve ekliyor; “Bugüne kadar gerek yurt içi gerek yurt dışında 700’ün üzerinde projeye imza attık. Rusya, Azerbaycan, İngiltere, Kazakistan, Fas, Filipinler, Malezya, Srilanka, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, Karadağ-Montenegro’nun da aralarında olmak üzere toplam 27 ülkeye ihracat gerçekleştirerek, üretimimizin yaklaşık %60’ını yurt dışı için yapmaktayız. 2018 hedeflerimizde ise yurt içinde ve yurt dışındaki pazarlama ve satış faaliyetlerimizi artırarak devam etmek var. Kalitesiyle bilinen, referanslarıyla tanınan bir firma olarak satış ekibimizle gelen yoğun talebi karşılamak adına oldukça yoğun çalışıyoruz. Bu yılsonuna kadar ise 30 ülkede olmayı hedefliyoruz. Yaptığımız ihracatla biz de ülke ekonomimize önemli katma değer sağlıyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.