DOLAR 32,5308
EURO 34,8042
ALTIN 2432,854
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hotpoint, Active Oxygen teknolojisine sahip buzdolapları ile uzun süren tazelik sağlıyor

    Hotpoint, Active Oxygen teknolojisine sahip buzdolapları ile uzun süren tazelik sağlıyor
    28.05.2018
    A+
    A-

    Hotpoint, yiyeceklerin üzerine saf hava veren Active Oxygen teknolojisine sahip buzdolapları ile Ramazan ayında da uzun süren tazelik sağlıyor.

    Beyaz eşyada 100 yılı aşkın tecrübesiyle dünyanın bir numaralı beyaz eşya üreticisi Whirlpool Corporation bünyesinde faaliyet gösteren Hotpoint, üstün teknolojiyle tasarlanan ürünlerini tüketicilerle buluşturmaya davet ediyor. Hotpoint’in yiyeceklerin üzerine saf hava püskürterek normalden daha uzun süre tazelik sağlayan Active Oxygen teknolojisine sahip buzdolapları, iftar ve sahur için hazırlanan lezzetli yemeklerin besin değerini haftalarca koruyor ve tazeliğini garanti altına alıyor.

    Sebzeler ideal nem ve soğuklukta muhafaza ediliyor

    Hotpoint’in Gıdaya Özen Gösterme Kültürü kapsamında geliştirilen Active Oxygen teknolojisine sahip buzdolapları, yemeklerin daha iyi saklanmasına ve düzenlenmesine yardımcı, böylelikle gıda israfının önlenmesine katkı sağlayan bir ürün olarak öne çıkıyor. Sebzelik bölmesinin üstünde bulunan özel sürgülü mekanizma ile hava dolaşımını kontrol eden sebzelik nem kontrol sistemi ise sebzeler için ideal nem ve soğukluğu ayarlıyor. Hassas gıdaları sıfır derecenin altında güvenle saklayabileceğiniz sıfır bölmesine sahip buzdolabı, kahvaltılıklardan et ve balığa kadar bir çok ürünü besin değerlerini, tazeliklerini, tat ve renklerini koruyarak daha uzun süre muhafaza ediyor. Marketten, pazardan alınan et, balık gibi hassas yiyeceklerin birkaç gün içerisinde tüketilecekse, dondurulup tekrar çözülmesine gerek kalmadan taze kalmasını sağlıyor.

    Minimum enerji tüketimi

    Hotpoint buzdolapları, hızlı dondurma fonksiyonu sayesinde tek tuşla yeni dondurmak istenilen gıdaları hızlı bir şekilde donduruyor. Böylece yeni dondurulacak gıdalar, önceden donmuş gıdaların soğukluk derecesine kısa sürede ulaşıyor ve ısı dengesi korunmuş oluyor. I Care fonksiyonu ise buzdolabının minimum enerji tüketerek çalışmasını sağlıyor. Soğutma performansını üst seviyede tutan bu fonksiyon ile buzdolabı siz evde yokken minimum enerji harcıyor. Tatil fonksiyonunu aktif hale getiren kullanıcılar ise enerji tüketimini en aza indiriyor ve siz tatildeyken buzdolabının soğutucu kısmında boşuna enerji harcanmamış oluyor.

    10 yıl kompresör garantisi ile satışa sunulan buzdolapları, iki kapı ve kombi seçenekleriyle tüketicilerle buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.