DOLAR 32,5022
EURO 34,9253
ALTIN 2448,595
BIST 9699,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hotpoint iş ortaklarıyla iftar yemeğinde buluştu

    Hotpoint iş ortaklarıyla iftar yemeğinde buluştu
    06.06.2018
    A+
    A-

    Hotpoint, Türkiye genelindeki iş ortakları ile nostaljik bir iftar organizasyonunda bir araya geldi

    Beyaz eşyada 100 yılı aşkın tecrübesiyle dünyanın önde gelen beyaz eşya üreticilerinden Whirlpool Corporation bünyesinde faaliyet gösteren Hotpoint, İstanbul Sultanahmet’te gerçekleştirdiği iftar organizasyonunda iş ortaklarını ağırladı. Whirlpool Türkiye Genel Müdürü Gabriele Esposito’nun ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine 100’den fazla davetli katıldı. Büyük bir aile olmanın, birlik ve beraberliğin vurgulandığı etkinlikte, Whirlpool Ev Aletleri Pazarlama ve Ticaret A.Ş. unvanıyla şirketin resmi olarak ilk doğum günü de kutlandı.

    Yemekte yaptığı konuşmada, Hotpoint ürünlerini ve kalitesini ülke çapında yaygınlaştırma hedefleri doğrultusunda iş ortaklarının verdiği desteğin kıymetinden bahseden Gabriele Esposito, “Bugün yeni bir şirket olduk diyoruz ama bu 25 yıllık İndesit Company’nin kurmuş ve geliştirmiş olduğu değerler ve şu anda burada bulunan büyük ailenin sayesinde mümkün oldu. Whirlpool Corporation, İndesit’in Türkiye’deki 25 yıllık mirasını geleceğe taşımayı hedefliyor ve bunu hep birlikte, siz değerli iş ortaklarımızla bugüne kadar inşa etmiş olduğumuz şirket değerlerimizle sürdüreceğiz. Geçmişimizi geleceğe Whirlpool Corporation ile taşırken, beraber büyük başarılara yürüyecek olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.