DOLAR 32,4935
EURO 34,9751
ALTIN 2434,959
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hotpoint’ten 3 yeni konsept mağaza

    Hotpoint’ten 3 yeni konsept mağaza
    05.03.2018
    A+
    A-

    Beyaz eşyada 100 yılı aşkın tecrübesiyle dünyanın bir numaralı beyaz eşya üreticisi Whirlpool Corporation, Türkiye’deki mağaza yatırımlarına devam ediyor. 2018’e hızlı başlayan şirket, Çanakkale, Edirne ve Balıkesir’de ilk konsept Hotpoint mağazalarını açarak, hizmet ağını genişletti.

    Geçtiğimiz yıl Ankara, İzmir ve Eskişehir başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında tüketicileri yeni konsept Hotpoint mağazası deneyimiyle tanıştıran Whirlpool Corporation, yatırımlarını sürdürüyor. Çanakkale, Edirne ve Balıkesir’de üç yeni konsept mağazayı tüketicilerin hizmetine sunan şirket, Hotpoint kalitesini yaygınlaştırarak hizmet ağını genişletti.

    ‘6 ayda 10 mağaza açmayı hedefliyoruz’

    Hotpoint olarak ana stratejilerini mağazacılık üzerine inşa ettiklerini belirten Whirlpool Türkiye Genel Müdürü Gabriele Esposito, açılışlarla ilgili şunları söyledi: “Geçtiğimiz sene markamızı ve Hotpoint mağazalarımızı dünya klasmanında perakendecilik anlayışıyla yeniden lanse ettik. Toplamda 100 milyon euro’luk sermaye artırımıyla markamıza, mağazalarımıza ve Manisa’daki fabrikamıza yatırım yaptık. Önümüzdeki 6 ay içerisinde 10 mağaza daha açarak, Hotpoint kalitesini ülke çapında yaygınlaştırmaya devam edeceğiz.”

    Tüketicilerin müşteri deneyimini en üst düzeyde yaşadığı, demoları görebildiği, ürünlere dokunabildiği ve ürünlerin teşhir edildiği mağazalara konsept mağaza adı veriliyor. Hotpoint’in ülke çapında 15 tane konsept mağazası bulunuyor. Bu mağazalarda 100’e yakın ürün tüketicilerle buluşuyor.

    Hotpoint Hakkında: 1911 yılında Amerika’da kurulan ve bir Whirlpool Corporation markası olan Hotpoint, evin her alanında maksimum konfor sunmak için yenilikçi ürünler tasarlıyorSürekli geliştirilen ve yenilenen teknolojisiyle öne çıkan ürünler, mükemmel performansı, yüksek verimliliği ve sağladığı enerji tasarrufuyla hayatınıza değer katıyor.

    Whirlpool Corporation Hakkında: Whirlpool Corporation, 2017 yılında elde ettiği yaklaşık 21 milyar dolarlık cirosu, 92.000 çalışanı ve toplam 70 üretim ve Ar-Ge merkeziyle bugün dünyanın bir numaralı beyaz eşya üreticisidir. Hotpoint, Indesit, KitchenAid, Whirlpool, Maytag, Consul, Brastemp, Amana, Bauknecht ve Jenn-Air markaları başta olmak üzere nerdeyse her ülkede tüketicilerle buluşan Whirlpool Corporation’ın Avrupa Operasyon Merkezi olan Whirlpool EMEA İtalya, Pero (MI)’da yer alıyor. Türkiye’nin de dahil olduğu Whirlpool EMEA; yaklaşık 24,000 çalışanı, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’yı kapsayan 30’dan fazla ülkedeki satış ağı ve 8 ülkede faaliyet gösteren üretim tesisleriyle Whirlpool Corporation’ın bir parçasıdır.

    Türkiye’de ana markası Hotpoint ve Indesit markalarıyla beyaz eşya, küçük ev aletleri ve klima sektöründe faaliyet gösteren şirket, yeni konsept Hotpoint mağazası yatırımlarıyla büyümeye devam ediyor. Whirlpool Corporation’ın, Manisa’da 1995’ten beri faaliyette olan soğutucu fabrikası ve 2014’te üretime başlayan çamaşır makinesi fabrikası ise son 8 yıldır Ege Bölgesi’nin elektrik-elektronik kategorisinde ihracat rekortmeni.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.