DOLAR 32,5212
EURO 34,867
ALTIN 2439,759
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hounds Yaz Sezonu Turnuvaları başladı

    Hounds Yaz Sezonu Turnuvaları başladı
    31.05.2017
    A+
    A-

    Yüksek oyun grafikleri ile MMOTPS ve RPS oyun deneyimini ücretsiz olarak bir arada sunan, Netmarble’ın PC oyunu Hounds’un Yaz Sezonu Turnuvaları başlıyor.

    Her etapta toplam 16 klanın mücadele edeceği turnuva 4 ay sürecek ve büyük finalde galibiyete uzanan klan 5 bin TL’lik ödülün sahibi olacak.

    İlk etabı 28 Mayıs 2017 tarihinde tamamlanan turnuva toplam 4 etaptan oluşuyor ve Eylül 2017 tarihinde yapılacak büyük final ile sona eriyor. Etaplarda finale kalan son 2 takım büyük finale çıkmaya hak kazanıyor.

    Finale ilk giden takımlar belli oldu

    Hounds Yaz Sezonu Turnuvası’nın 28 Mayıs 2017 tarihinde tamamlanan ilk etabında kazanan klanı “DeePBreatH” oldu ve 5000 Hounds kredisi kazandı. Etabı ikinci sırada tamamlayan klan “MaviRüya” ise final biletini alan diğer klan olmayı başardı.

    Hounds heyecanı turnuva rekabetiyle artıyor

    Klanlar arasında mücadele ve rekabet ortamı sunan Hounds oyunundaki heyecan uzun soluklu bir turnuva heyecanıyla birleşiyor. Turnuvada oyuncuların takım ruhunu yaşayabilecekleri bir oyun özelliğine sahip olan Hounds, turnuva sırasında klanların kıyasıya mücadele etmesi bekleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.