DOLAR 32,5254
EURO 34,9015
ALTIN 2439,594
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Huawei kameraları EAL3+ Güvenlik Sertifikası kazandı

    Huawei kameraları EAL3+ Güvenlik Sertifikası kazandı
    09.06.2018
    A+
    A-

    Huawei Nisan 2018’de Avrupalı bir bağımsız değerlendirme kuruluşu olan Brightsight’ın güvenlik değerlendirmesini resmi olarak geçti ve yüksek Değerlendirme Garanti Seviyesi 3 ile (EAL3+) Ortak Kriterler (CC) sertifikasını almaya hak kazandı. Sertifikasyonu bu seviye ile geçen dünyadaki ilk kamera ürünü olma özelliği taşıyor. Bu durum Huawei kamera ürünlerinin güvenlik ve istikrar özellikleriyle uluslararası seviyede üstün standartlara ulaştığını kanıtlıyor.

     

    Brightsight, dünyada Almanya, Japonya, Hollanda, Singapur ve Norveç tarafından tanınan ilk laboratuvar ve ortak kriterleri temel alarak değerlendirme ve test aşamalarını bağımsız bir şekilde tamamlayabiliyor. Endüstri lideri çok uluslu birçok şirket, sağlam teknik gücü, bağımsız ve nötr konumu gibi avantajlarıyla en yüksek standartta güvenlik değerlendirmesi ve test hizmetleri için bu Avrupalı laboratuvar ile çalışıyor. Bilgi teknolojisi ürün ve çözümlerinin güvenlik, güvenilirlik ve gizlilik koruması değerlendirilmesinde ECC ve EAL yaygın olarak kullanılıyor. Devletler ve kurumlar bilgi teknolojisi çözümleri oluştururken ürün güvenliği değerlerndirmesinde CC sertifikası önemli bir temel olarak kullanılabilir.

     

    Kurumsal ağlar hızla gelişirken siber güvenlik, tehditler ve güçlüklerle karşılaşıyor. Güvenlik alanında daha yüksek gereksinimler talep eden müşteri sayısı giderek artıyor. Uçtan uca küresel bir siber güvenlik denetimi sistemi kurmak Huawei’in önemli gelişim stratejileri arasında yer alıyor. Huawei, Statement on Building a Global Cyber Security Assurance System beyanatında şirketin siber ve iş güvenliği denetimi konusundaki sorumluluklarının şirket çıkarlarından daha öncelikli olduğunu belirtti.
    Huawei akıllı ağ kameraları, güvenli şehir video gözetim çözümünde bir öncü olarak gelişmiş AES256 şifreleme algoritması, kapsamlı günlük denetleme işlevi, güvenlik yalıtımı tasarımı ve hiyerarşik anahtar izin yönetimi gibi kapsamlı güvenlik özelliklerine sahiptir. Müşteri verisi, ağ mimarisinde, algoritma uygulamasında, güvenlik yönetiminde ve kamera sistem boyutlarında koruma altına alınmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.