DOLAR 32,379
EURO 35,0358
ALTIN 2326,799
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Humanscale’in ergonomik Freedom Headrest ofis koltukları şimdi Ateco Zemin’de

    Humanscale’in ergonomik Freedom Headrest ofis koltukları şimdi Ateco Zemin’de
    07.11.2018
    A+
    A-

    The New York Times tarafından “ofis koltuklarında altın standart” olarak adlandırılan Freedom Headrest, geleneksel çalışma koltukları kavramını yeniden tanımlıyor. Humanscale ofis koltukları, her kullanıcının kendine özgü yaslanma desteğini mükemmel ve otomatik olarak ayarlamak için fizik yasalarını kullanıyor.

    Zemin tasarımı konusunda uzman Ateco Zemin, ergonomik ürünlerin dünyaca ünlü markası Humanscale’in yeni nesil ürünlerini takipçileriyle buluşturmaya tüm hızıyla devam ediyor.

    The New York Times tarafından “ofis koltuklarında altın standart” olarak adlandırılan Freedom Headrest, geleneksel çalışma koltukları kavramını yeniden tanımlıyor. Humanscale ofis koltukları, her kullanıcının kendine özgü yaslanma desteğini mükemmel ve otomatik olarak ayarlamak için fizik yasalarını kullanıyor. Boyun ve bel fıtığı başta olmak üzere ergonomiye bağlı rahatsızlıkları önlemeyi amaçlayan, omurganın ihtiyaçlarını otomatik olarak ayarlayan, sürekli destek ve döner bir sırtlık sağlayan yenilikçi sırt çizgisiyle, gün boyunca hareketi artırıyor. Freedom Headrest ofis koltuklarının vücut dostu kolçakları, sürekli konfor ve destek için geriye itme sırasında kullanıcıyla birlikte kalırken, birlikte yukarı ve aşağı hareket eder. Diğer koltuk tasarımlarının aksine, Freedom Headrest ofis koltuklarının kolçakları senkronize kullanım sağlamak için koltuğun arkasına takılıdır.

    Ateco Zemin, Humanscale ofis ürünleriyle dileyen herkesi İstinye’deki Ateco Zemin mağazasına davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.