DOLAR 32,5104
EURO 34,8742
ALTIN 2432,132
BIST 9787,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    HuQQabaz Vadistanbul’da

    HuQQabaz Vadistanbul’da
    07.11.2017
    A+
    A-

    Klasik ve yeni lezzetleri modern atmosferde kaliteli hizmet ile buluşturan ‘Fast Casual’ anlayışının Türkiye’deki yeni temsilcisi HuQQabaz, misafirlerini Vadistanbul’da ağırlamaya başladı.

    Dünyada ‘fast casual’ olarak konumlandırılan konsepte sahip HuQQabaz, üçüncü restoranını Vadistanbul’da açarak, misafirlerini ağırlamaya başladı. Geleneksel Türk lezzetlerini erişilebilir fiyatlar ve modern bir sunumla buluşturan HuQQabaz, kalitesi, çeşitliliği, atmosferiyle kahvaltı keyfinden günün geç saatlerine kadar her anı keyifli kılıyor.

    Şehrin gürültüsünden, yoğunluğundan ve kalabalığından uzaklaşarak sakin bir gün geçirmek isteyenlerin yeni rotası, Belgrad Ormanı’nın benzersiz manzarasına sahip HuQQabaz Vadistanbul oluyor. Kendinizi olmak istediğiniz yerde hissettiren restoran, kalitesi, lezzeti ve hizmetiyle büyük beğeni topluyor.

    “Geniş menü çeşidiyle damaklarda unutulmaz tatlar”

    Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetler, Türkiye’nin her köşesinden yöreye özgü geleneksel tatlar HuQQabaz yorumuyla misafirlerin beğenisine sunuluyor. Geniş menü çeşidiyle damaklarda unutulmaz tatlar bırakan HuQQabaz, misafirlerine vazgeçemeyecekleri bir deneyim sunuyor.

    Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin kebap kültürünü yine o bölgelerden baharat ve çeşnileriyle harmanlıyor. Domates sosuyla lezzetlenen Islak Pide Burger, vitamin deposu salata çeşitleri, incecik hamur üzerine bol malzemeli pizzaları, Bolu yöresine özgü mantısı ve tatlı çeşitlerine kadar her lezzet enfes bir ambiyansa dönüşüyor. HuQQabaz, kendine özgü menüleri ile dost sohbetlerinin ortak noktası, Monopoly, Tabu, Scrabble gibi oyunların oynandığı Eğlence Masaları ile ise arkadaş eğlencelerinin adresi oluyor.


    “Bir dokunuşla iPad menü masa üstünde”

    Misafirlerini inovatif ve modern sunumlarla harmanladığı geleneksel Türk lezzetleriyle ağırlayan HuQQabaz, iPad (tablet) menüler sayesinde konuklarına bir dokunuşla istedikleri ürünleri anından sipariş vermelerine imkân sunuyor. HuQQabaz, bu uygulamayı ilk uygulayan restoran zinciri konumunda yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.