DOLAR 32,4994
EURO 34,5638
ALTIN 2498,328
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    HuQQabaz’dan bir kış lezzeti: Pumpkin Spice Latte

    HuQQabaz’dan bir kış lezzeti: Pumpkin Spice Latte
    19.12.2017
    A+
    A-

    Soğuk havaların müjdeleyicisi efsane lezzet Pumpkin Spice Latte, HuQQabaz yorumuyla kış lezzetlerinde başrolü oynuyor. Ev yapımı gerçek balkabağı püresi ile taçlanan içecek, kahve severlerin keyfine ortak oluyor.

    HuQQabaz, sürekli yenilediği ürün yelpazesine orijinal bir lezzet daha ekliyor ve soğuk havalarda kahve tutkunlarını Pumpkin Spice Latte ile buluşturuyor.

    Buharda ısıtılmış süt ile harmanlanan Espresso, Pumpkin Spice Latte’nin alt notası olurken, ev yapımı balkabağı püresi ise damaklarda kalan lezzetin üst notası oluyor. Yumuşak içimli kahve tatlı krema ile süslenirken, kışın en lezzetli içeceğine son dokunuş tarçınla yapılıyor. Mevsimin en güzel hediyesi olan balkabağını nefis bir içeceğe dönüştüren HuQQabazPumpkin Spice Latte ile misafirlerin içini ısıtıyor.

    Balkabağının en nefis hali Pumpkin Spice Latte, kahve eşliğinde günün yorgunluğunu atmak, serin günlerde konforlu bir ortamda sevdikleriyle sıcak bir sohbet etmek isteyenler için, şimdiden tercih edilen lezzetler arasında yer almaya aday oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.