DOLAR 32,5431
EURO 34,8595
ALTIN 2422,394
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hürriyet Emlak Kocaeli’de emlak ofisleriyle buluştu

    Hürriyet Emlak Kocaeli’de emlak ofisleriyle buluştu
    09.05.2018
    A+
    A-

    Hürriyet Emlak, 9 Mayıs Çarşamba günü Kocaeli’deki emlak ofisleriyle buluştu. Kocaeli Emlak Odası ile işbirliği yapan Hürriyet Emlak, yeni üye olacak emlak ofislerinin emlak odası aidatlarını karşılayacağını açıkladı.

    Türkiye’nin en çok ilana sahip emlak sitesi Hürriyet Emlak, Türkiye’nin farklı illerini ziyaret ederek çeşitli iş birlikleri yapıyor. 9 Mayıs Çarşamba günü Kocaeli’deki emlak ofisleriyle kahvaltıda buluşan Hürriyet Emlak, Kocaeli Emlak Odası ile önemli bir işbirliğine imza attığını duyurdu. Hürriyet Emlak, bundan sonra üyesi olan emlak ofislerinin emlak odası aidatlarını karşılayacağını açıkladı. Kocaeli Emlak Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ve İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Nizamettin Aşa’nın da katıldığı buluşmaya bölgedeki emlak ofislerinin yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

    Kocaeli’deki buluşmaya katılan Hürriyet Emlak Satış Direktörü Çağrı Bozay, Hürriyet Emlak olarak hayata geçirdikleri yeniliklerden ve gelecekteki projelerden bahsetti. Çağrı Bozay, emlak odalarının dijitalleşmeleri gerektiğine de vurgu yaparak şunları söyledi: “Yeni teknolojilerin ve pazarlama modellerinin her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de etki alanı çok büyük. Biz bu etkiyi Hürriyet Emlak ile dijitalleşen emlak ofislerimizde gözlemliyoruz. Hürriyet Emlak üyesi emlak ofisleri, yayınladıkları ilanlar sayesinde 2-3 kat daha fazla satış gerçekleştirebiliyorlar. Kocaeli Emlak Odası ile yaptığımız işbirliğini, emlak ofislerine destek olmak ve sektörümüzün gelişmesi adına kıymetli bir adım olarak değerlendiriyorum.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.