DOLAR 32,3153
EURO 35,1248
ALTIN 2302,061
BIST 9056,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Huzurlu ve sade ortamların tamamlayıcısı Fantasy

    Huzurlu ve sade ortamların tamamlayıcısı Fantasy

    Yaşam alanları için birbirinden şık anahtar ve priz alternatifleri sunan Günsan, Fantasy serisi ile popüler dekorasyon trendlerinin uygulanmasına yardımcı oluyor.  Seride yer alan Beyaz-Krem ve Misya seçenekleri bu yılın dekorasyonunda huzurlu ve sade ortamların tamamlayıcıları olacak.

    2019 yılı dekorasyon trendleri, evlerde huzurlu ve konforlu ortamların yaratılmasına imkân tanıyor. Doğaya yakın yaşam stilleri dekorasyonda odak noktası olurken; pastel tonlar, sade ve doğal yapılı ürünler evlerde daha fazla yer almaya başladı.

    Hem zevkinize hem duvarınıza uygun

    Evleri hakimiyeti altına alan özgün tercihler, dekorasyonun tüm detaylarında kendini hissettiriyor. Yenilikçi, hayat kolaylaştırıcı ve şık tasarımlı ürünleriyle kendi alanında fark yaratan Günsan, Fantasy serisiyle 2019 yılının öne çıkan trendlerine uyum sağlıyor.

    Seride yer alan Beyaz-Krem ürünleri huzur dolu aile hayatını yansıtırken, ahşap desenli seçenekleri ile Misya, mekânlarınızın sade temasını tamamlayacak.  Doğal yapısıyla öne çıkan anahtar ve prizler, sıva üstü kullanıma uygunluğuyla da ortamlarına bu havayı vermek isteyenlerin tercihi olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.