DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İ​talyan Natuzzi’den lüks dekorasyona bireysel yaklaşım: Melpot

    İ​talyan Natuzzi’den lüks dekorasyona bireysel yaklaşım: Melpot
    04.04.2018
    A+
    A-

    Mobilyada “Ulaşılabilir İtalyan” mottosuyla tanınan Natuzzi’nin yeni oturma grubu Melpot, sadece bir mobilya değil; birbirinden farklı parçaların kişinin zevkleri doğrultusunda bir araya getirilmesiyle ortaya çıkarılan ve birbirinden farklı “yaşam alanı” anlayışını yansıtan, tamamen kişiye özel tasarımlara açık bir parçalar bütünü… Mauro Lipparini’nin tasarladığı Melpot, bir yandan mimari tasarım standartlarına sadık kalırken bir yandan da birbirinden farklı tasarım seçeneklerini kullanıcıya sunuyor. Melpot, mimari ile matematiğin, geometri ile estetiğin; çağdaş mobilya anlayışıyla geleneksel mobilya kavramının denge bulmuş hali!

    İtalyan mobilya tasarımının dünyaca tanınan markalarından Natuzzi’nin, ağırlıklı olarak kent yaşamı içinde bunalan kitleleri rahatlık, şıklık ve “yaşam alanına istediği konforu ve kullanışı getirme” arzusuyla buluşturan tasarımı Melpot, Fatih Kıral Mobilya & Dekorasyon bünyesinde yer alan mağazalarda Türk tüketicinin beğenisine sunuluyor. Melpot, Natuzzi adını taşıyan Cemil Topuzlu, Levent ve İzmir mağazaları ile Bodrum, Antalya ve Florya’daki Fatih Kıral mağazaları içinde de yine Natuzzi markasına ayrılan özel bölümlerde bulunuyor.

    HERKES KENDİ EVİNİN DEKORATÖRÜ!

    Melpot’ta tüm parçalar birbirinin yerini alabilecek şekilde düşünülmüş. Hepsi yeniden yerleştirilebilir ya da yalnız başına kullanılabilir. Natuzzi’nin deri kaplama yaklaşımı ile Melpot çarpıcı ve benzersiz bir atmosfer yaratmada üstün hale gelmiş. Ana parçalar, farklı renkte yastıklarla klasikten radikale doğru kavramlar arası yolculuğa çıkabiliyor. Koltuğun yastıklı arkalığı, kabarık vurgusuyla dikkat çeken masa, duvar paneli ve raflarla çevrelenmiş sert ve yumuşak yüzeyler birbirleriyle kakofoni oluşturmadan kişinin yaşam alanı için hayal ettiği uyumu ve estetiği bir arada sergiliyor. Düz yüzeyle baklava desenli kapitone yan yana… Melpot söz konusu olduğunda, yaratıcılık sınırsız!

    METREKARE SORUN DEĞİL!

    Mobilya ya da oturma grubu alınacağı zaman Melpot ile metrekare engeliyle karşılaşmak da tarih oluyor. Çünkü Melpot; dar salonlar, oturma odaları hatta home-office’ler için alana uygun parçaların seçilmesiyle sorunu çözüyor. Geniş bir yaşam alanı, Melpot’un tüm bileşenleriyle bambaşka bir kimlik kazanabiliyor. Yastıklı arkalığa karşı kabarık, kapitone vurgulu sedir, arkalığa monte edilmiş raflar, modüler bileşenler ve her zevke hitap eden aksesuarlarla ortaya çıkan konfigürasyonlar kişiye aradığından fazlasını sunuyor. Derin ve rahat sedirler günün tüm yorgunluğunu alıp götürüyor, iki kişilik koltuklar çiftlere sohbetin keyfini yaşatırken, uzun koltuğun üzerinde uyuyakalmış bir çocuk, mutluluğun farklı bir ifade şekli olabiliyor. Çünkü Natuzzi, Melpot ile sadece lüksü, konforu ve rahatı değil, huzuru da vaat edebiliyor!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.