DOLAR 32,5324
EURO 34,9496
ALTIN 2439,976
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    I. Başkent Moda Festivali açılıyor

    I. Başkent Moda Festivali açılıyor
    12.01.2018
    A+
    A-

    Moda dünyasında her geçen gün muhafazakâr giyim popülerliği artıyor. Yepyeni tasarımların pek çok farklı kombinlerle modern zamana uygun olarak, birbirinden şık, albenisi olan tekstil ürünleri oldukça ilgi görüyor. Ankara’da bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan I. Başkent Moda Festival’i 70’den fazla seçkin markanın ürünlerini bir araya getiriyor. Tasarımcılar, sanatçılar, psikologlar, bloggerlar, yazarlar, instagram fenomenleri ve bürokrasi dâhil olmak üzere, birçok kişiye ev sahipliği yapacak olan Başkent Moda Festival’in ilki, ünlü Marka ve Stil danışmanı Türkan Eraslankılıç koordinatörlüğünde 26-27-28 Ocak 2018 tarihleri arasında Meyra Palace Hotel’de düzenlenecek.

    26-27-28 Ocak 2018 tarihleri arasında, ziyaretçilere açık olacak olan festivale, ücretsiz ulaşım imkânı ile katılım sağlanabiliyor. Ziyaretçilere ücretsiz Hint kınası yapılacak, konser ve söyleşilerle devam edecek olan festival, üç gün boyunca kadınların hayatını kolaylaştırmak adına ücretsiz çocuk oyun alanlarını hizmete sunacak.

    Katılımcılar için ticari ve sosyal anlamda işbirliği imkânına kavuşacaklarını belirten I. Başkent Moda Festival’i Genel Koordinatörü Türkan Eraslankılıç: “Giyimden aksesuara, ev tekstilinden geleneksel sanatlara, Türk mutfağından dekorasyona kadar, birçok farklı sektördeki firmaları bir araya getiriyoruz. Festivalimiz, yediden yetmişe, herkese ve her statüdeki insana hitap ediyor. Festivalimiz kaliteli olduğu kadar hesaplı ürün seçenekleriyle de göz dolduruyor. Ankara Mutlu Yuva ve Yaşam Derneğinin de katıldığı festivalde, yetim ve korunmaya muhtaç çocuklara da destek veriyoruz. Festivalimiz gerek katılımcılarıyla, gerek ziyaretçileriyle hepimizin ortak duygu, düşünce ve kültür değerleridir“ dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.