DOLAR 32,5627
EURO 34,9852
ALTIN 2423,707
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    I Heart Makeup ile rengarenk bir dünyanın kapılarını aralayın

    03.04.2018
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’nda bulunan Watsons, çikolatanın büyüsünü I Heart Makeup ürünleri ile gözler önüne seriyor. Eğlenceli ambalajları ile gönülleri fetheden I Heart Makeup yeni far paletleri ve aydınlatıcıları ile makyaj severlerin bir kez daha kalplerini çalacak.

    I Heart Makeup,büyüleyici ışıltıya kavuşmanız için çikolata görünümlü paletleri arasına Mint Chocolate, Chocolate Elixir, Chocolate Orange, Chocolate Rose Gold ve 24k Gold far paletlerini ekliyor. Koleksiyona yeni eklenen Dragon’s Heart ve Mermaid’s Heartaydınlatıcılar da göz alıcı renkleri ile dikkat çekiyor.

    Mint Chocolate Far Paleti: Yüksek pigmentli ve kolay karıştırılabilir formüle sahip Mint Chocolate palet ile doğal renklerden sıcak renklere varan renk yelpazesinden istediğiniz görünümü göz makyajınıza taşıyabilirsiniz.  

    Cholocate Elixir Far Paleti: Yüksek pigmente sahip olan bu palet uzun süre kalıcı ve birbirinden çarpıcı renkleri ile tüm dikkatleri gözlerinizde topluyor. Yoğun bir bitiş için fırçanızı ıslatıp simli farlarla uygulama yapabilirsiniz.

    Chocolate Orange Far Paleti: Makyajda sıcak ton sevenlerin rüyalarını süsleyen farlardan oluşan Chocolate Orange’ın göz alıcı renkleri ile kusursuz göz makyajına sahip olmak artık mümkün. Palette yer alan mat ve ışıltılı tonlar yüksek pigmentli ve kolay karıştırılabilir yapısıyla çarpıcı bir uygulama sağlıyor.  

    Chocolate Rose Gold Far Paleti: 16 simli ve mat göz farından oluşan bu paletin içinde son zamanların trendi olan koyu kırmızı, turuncu, zengin kahveler gibi sıcak tonları bulmanız mümkün. İçinde yer alan aynası ise istediğiniz yerde makyajınızı yapabilme kolaylığı sağlıyor.  

    24k Gold Far Paleti: Bu özel üretim palet 16 sıcak renkli fardan oluşuyor. 6 mat rengin yanında şeftali ve bronz alt tonlu simli farları ile birbirinden farklı göz alıcı görünümü yakalamanıza imkan sağlıyor.  

    Dragon’s Heart Aydınlatıcı: Çok sevilen I Heart Makeup Unicorn aydınlatıcıdan sonra kalbinizi çalma sırası sıcak renkleriyle Dragon’s Heart aydınlatıcıda. 5 farklı renk içeren bu aydınlatıcıyı göz farı gibi çok amaçlı da kullanabilirsiniz. 

    Mermaid’s Heart Aydınlatıcı: Işıl ışıl renklerden oluşan bu aydınlatıcıyı, yüzünüzde ön plana çıkarmak istediğiniz bölümlere uygulayabilirsiniz. Pastel ve gold renklerin büyüsü ile Mermaid’s Heart aydınlatıcı bu yaz vazgeçilmezlerinizden olacak.  

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.