DOLAR 32,534
EURO 34,804
ALTIN 2425,721
BIST 9720,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ICCI 2017 enerjisini Teksan’dan alacak

    ICCI 2017 enerjisini Teksan’dan alacak

    Türkiye enerji sektörünün nabzını tutan ICCI Fuarı bu yıl 23. kez enerjinin devlerini bir araya getiriyor. 03- 05 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ICCI 2017-23. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nın “Enerji Sponsorluğu”nu 7’inci kez Teksan Jeneratör üstleniyor. Yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanan Türkiye’nin ilk yerli kojenerasyon ve trijenerasyon sistemleri ile hibrit jeneratörünü geliştiren şirket olan Teksan, hibrit çözümlerinin yanı sıra en son yeniliklerini ICCI Fuarı’nda sergileyecek.

    Türkiye enerji sektörünün en önemli buluşması olarak anılan ICCI 2017-23. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, bu yıl da dünyanın farklı bölgelerinden sektör profesyonellerine ev sahipliği yapıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve EPDK’nın desteği ile gerçekleşen organizasyon her yıl onbinlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Türkiye’nin ilk karbon nötr fuarı ve konferansı olarak da bilinen etkinliğin Enerji Sponsorluğunu bu yıl da Teksan Jeneratör üstleniyor.

    Yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği konusunda sektörde öncü bir rol üstlenen Teksan Jeneratör, Ar-Ge’deki başarısını ortaya koyan ürünleri ile fuarın ilgi odağı olmaya hazırlanıyor. Teksan, ICCI 2017 kapsamında Türkiye’nin ilk hibrit jeneratörü ve yine Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği taşıyan hibrit aydınlatma kulesini sergiliyor. Dizel jeneratör ve doğalgazlı jeneratörler de sergilenecek ürünler arasında yer alıyor.

    Hibrit teknoloji kullanan sayılı dünya şirketleri arasında yer alan Teksan Jeneratör Türkiye’nin Ar-Ge’ye en fazla yatırım yapan 100 şirketi arasında bulunuyor. ICCI Fuarı’nda ürünlerinin yanı sıra bilgi birikimini de paylaşıyor. Teksan Hibrit Ürün Müdürü İhsan Özkan, fuar kapsamında 05 Mayıs 2017 günü düzenlenecek Konferansın “Yeni Teknoloji ve Uygulamalar” oturumunda “Hibrit Güç Sistemleri” başlıklı bir sunum yapacak.

    Teksan Jeneratör’ün üstün teknolojili ürünleri, Türkiye’nin en büyük enerji ve çevre fuarında 10. Hall’de yer alan B-102 no’lu stantta görülebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.