DOLAR 32,3208
EURO 35,1251
ALTIN 2298,64
BIST 9041,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Katar fuarında “V ORMAN” standını ziyaret etti

    İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Katar fuarında “V ORMAN” standını ziyaret etti
    18.01.2019
    A+
    A-

    Körfez bölgesinin önemli fuarlarından Turkey Expo by Qatar fuarını ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Türkiye’nin en yeşil ve en yüksek yatırım potansiyeline sahip ‘V ORMAN’  projesi hakkında İsra Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı A. Rahim Tavlı’dan bilgiler aldı. 

    A. Rahim Tavlı, Bolu – Mudurnu’da V Orman projesiyle ikiz villa, apart daire ve otel  konseptinin yer alacağı ‘Doğal Yaşam Köyü’ hayata geçireceklerini, fuarda Körfez bölgesi yatırımcılarının yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını Bakan Soylu’ya aktardı.

    Bolu’yu çok sevdiğini ve projeyi çok beğendiğini dile getiren Bakan Soylu’da Türk Müteahhitlerinin dünya çapında projeler geliştirdiklerini ve bundan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını ifade etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.