DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İDAŞ tüm ürünlerde yüzde 50’ye varan indirime ek fırsat ürünlerinde KDV’yi sıfırlıyor

    İDAŞ tüm ürünlerde yüzde 50’ye varan indirime ek fırsat ürünlerinde KDV’yi sıfırlıyor
    22.01.2020
    A+
    A-

    Uyku sektörünün öncülerinden İDAŞ’ta yeni yıl fırsatları başladı. Yatak, başlık ve bazalar başta olmak üzere mobilyadan beyaz tekstile, bebek gruplarından nevresim takımlarına kadar geniş bir yelpazede ürün çeşitliliği sunan İDAŞ, tüm ürün gruplarında %50’ye varan indirimler sunuyor. Seçili ürünlerde ilave %18’e varan fiyat avantajı ile KDV’yi sıfırlıyor.

    İDAŞ, Beauty yatak ile güzellik uykusunun sırrını sunuyor. Kullanıcıları, skin plus teknolojisi ve karotenoidler üreten probiyotiklerle güzel bir uykuya hazırlıyor. Zararlı ultraviyole ışınlarından korunmanızı sağlayan karotenoid sayesinde yaşlanmaya sebep olan cilt hasarlarının önüne geçebilir, kumaşın içerdiği mikro probiyotik kapsüllerle cildinizin nem dengesini sabit tutabilir ve daima yenilenebilirsiniz. Skin plus teknolojisi, BekaertDeslee Academy, Ghent Üniversitesi’nin biyoteknoloji firması Devan Chemicals ve Deloitte Teknoloji Fast 50 Ödülü sahibi ProDigest’in ortak projesi olarak geliştirildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.