DOLAR 32,3274
EURO 35,0816
ALTIN 2292,229
BIST 8979,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ideal Homex’te özel markalı üretim yükselişte

    Ideal Homex’te özel markalı üretim yükselişte
    11.02.2019
    A+
    A-
    Avrasya’nın en büyük ev ve mutfak eşyaları pazarının katılımcıları, Avrupa perakende sektöründe markalı ürünlerindeki belirgin büyümenin yansıması olarak, özel markalı ürün çeşitliliğini artırmak üzere çalışmalarını yoğunlaştırdı.
    Ideal Homex (21 – 24 Mart, Tüyap, İstanbul) organizatörü Tarsus Turkey, özel markalı ürün ve hizmet sunan perakendeci, üretici ve tedarikçi sayılarında, kayda değer bir artış olduğunu belirtti.
    Ideal Homex ve Zuchex Fuarlarının Satış Direktörü Ebru Causey konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu; “Özel markalı ürünler son birkaç yılda ‘özel marka’ anlayışına çevrildi ve katılımcılarımız da bu gelişmedeki iş fırsatlarını net bir şekilde görmeye başladılar. Özel markalı ürünler konusunda, fiyat ve kalite arasında mükemmel bir denge kuran, maliyete karşı duyarlı tüketicileri yakalamakta oldukça etkili, yenilikçi ve tüketici odaklı pek çok çeşit mevcut. Yüksek kaliteli ürünler, özel marka sunumlarını geliştirme rolü de üstlenirken, bazı katılımcı standlarında yer alan ürünlerin kalite ve menşeinin dikkat çekecek şekilde yüksek standartta olduğunu gözlemliyoruz. Perakende tedarikçileri için de oldukça ilgi çekici bir platform olan Ideal Homex’i ziyaret eden satın almacılar, faaliyetlerinin bu bölümü için de özel markalı ürün seçeneklerini yakından takip edebiliyor olacak. Satın almacıların, tedarikçi altyapılarını daha verimli hale getirmek, tedarik zincirini daha iyi gözden geçirerek, ürünlerin nerede ve nasıl üretildiklerini kontrol etmek istediklerinin farkındayız” dedi.
    Ideal Homex, büyük perakende firmaların sadece geniş ürün yelpazesini değil, aynı zamanda satın almacıların aradıkları tüm tedarik zinciri bileşenlerine sahip Türk üreticilerin bulunduğu, çok daha geniş bir pazarı aydınlatmada kilit rol oynuyor.
    Özel markalı ürünlerin büyümesindeki bir diğer önemli etken de bu ürünlerin perakende ağını genişletmek. Bu kapsamda indirimli satış mağazalarının ve özelleştirilmiş perakende mağazalarının sayıca artmasının yanı sıra Amazon ve Google’ın kategori alanlarını genişletmek üzere attığı rutini bozan adımların da azımsanmayacak bir etkisi var. Bu online devler, aynı zamanda özel markalı ürün alanında daha fazla büyüme için bir platform oluşturuyorlar.
    Sektördeki tüm bu hareketlilik, ürün çeşitliliğini münferit perakendeciler için uygun hale getirme, kişiselleştirme ve siparişlerin trend ürünler olmasını sağlama ihtiyacını da beraberinde getiriyor.
    Türkiye’nin en yenilikçi, ilham veren ve ilgi çekici tasarımcı ve üreticileri için bir merkez olan Ideal Homex, ziyaretçilerine 2019 yılı boyunca satışa sunulan en uygun ürünleri yerinde görme şansı sunuyor. Bu yılki etkinlik, yüzlerce katılımcı ve 15.000 sektörel satın almacının beklendiği, daha fazla ticari anlaşmanın yapıldığı ve hiç olmadığı kadar yeni bağlantıların kurulduğu bir fuar olacak.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.