DOLAR 32,487
EURO 34,9702
ALTIN 2433,7
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ideal Standard yenilikçi ve şık tasarımlarıyla Milano Tasarım Haftası’nda adından söz ettirdi

    Ideal Standard yenilikçi ve şık tasarımlarıyla Milano Tasarım Haftası’nda adından söz ettirdi
    03.05.2018
    A+
    A-

    Geliştirdiği teknolojilerle kendi alanında pek çok yeniliğin öncüsü olan dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, Milano Tasarım Haftası’nda sergilediği yenilikçi tasarımlarıyla dikkat çekti. Ideal Standard International CEO’su Tursten Tuerling’in de konuşmacı olarak katıldığıorganizasyonda, dünyaca ünlü mimari ofis sahipleri, tasarımcılar ve alanındaki uzman kişiler bir araya geldi.

    Milano’da gerçekleşen Tasarım Haftası, yaratıcı dünyayı 57. kez bir araya getirdi ve tasarımdaki tüm yeniliklerin, gelişmelerin paylaşıldığı panel ve etkinliklerle büyük ilgi gördü. Tasarım Haftası etkinliği “Ortak kullanım banyolarının yeniden yorumlanması” konulu bir panel ile başladı. Yaşam tarzımızdaki değişimlerin banyo tasarımlarını nasıl etkilediği, modern tasarımda banyonun gelişen rolü gibi konuları tartışmak üzere ünlü endüstri profesyonelleri bir araya geldiler.

     

    Moderatörlüğü; Araştırmacı, Profesör ve Editör Paolo Ferrarini tarafından gerçekleştirilen panelde, Ideal Standard International CEO’su Tursten Tuerling, Ulster Üniversitesi mimarlık ve tasarım bölümü öğretim üyesi Saul Golden ve NABA tasarım okulu iç tasarım takım lideri Luca Poncellini konuşmacıydı. Panelde, yaşama ve çalışma tarzımızdaki ana değişkenlerin banyo tasarımlarını nasıl etkilediği, mimar ve tasarımcıların ortak kullanıma uygun banyoları tekrar yorumlama fırsatı içinde oldukları konuşuldu.

     

    Kazanan Tasarımlar, Milano’daki Ideal Standard Showroom’unda Sergilendi

    Dünyanın en prestijli tasarım okullarından biri olan NABA Tasarım Okulu öğrencilerine, ortak kullanımlı banyolar için yenilikçi tasarım konseptleri, çözümler ve senaryolar geliştirmeye fırsat veren Tasarım Maratonu’nun da startı verildi. Kazanan üç proje, Milano’daki Ideal Standard Showroom’unda özel bir vitrinde tüm mimarlık ve tasarım profesyonellerine açık olarak sergilendi.

    Sergi alanında ayrıca, şehirlerimizi, binalarımızı ve yaşam tarzlarımızı yeniden tasarlayan uluslararası liderlerin yer aldığı Microsoft House’ta yapılan görüşmeler de gösterildi ve katılımcıların tasarımın geleceğine kendilerini kaptırmasına olanak tanındı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.