DOLAR 32,5072
EURO 34,9218
ALTIN 2425,989
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    idefix Sanal Kitap Fuarı başladı

    idefix Sanal Kitap Fuarı başladı
    22.11.2018
    A+
    A-

    idefix. com yeni çehresi ve kullanıcı dostu arayüzüyle, tüm ziyaretçilerini “Okumak ne güzel şey!” demeye, 2018’i edebiyatla uğurlamaya çağırıyor.

    Türkiye’nin en köklü online kitabevi idefix tarafından bu yıl 16. kez düzenlenen ‘’Sanal Kitap Fuarı’’ 19 Kasım’da başladı ve 6 hafta boyunca 11 milyondan fazla ziyaretçiye ulaşması bekleniyor.

    Edebiyatta 2018’in Panoraması

    2500 yayınevi ve 170 bin kitapta yüzde 60’a varan indirimlerin sunulacağı fuarda, çok sayıda yazar, eleştirmen ve editörün katılımıyla “2018 yılının En İyi 50 Romanı” seçilecek, edebiyatta geçtiğimiz yılın panoraması sunulacak.

    Fuar boyunca, polisiyenin süper yıldızı Jo Nesbo ve kitaplarıyla milyonlarca insanın dünyaya bakışını değiştiren Yuval Noah Harari gibi isimlerin yanı sıra, Murat Menteş, Nermin Yıldırım, Burak Aksak gibi pek çok ünlü yazarın röportajları da okuyucularla buluşacak.

    Okurlara Yol Haritaları

    Farklı ilgi alanlarına sahip okuyuculara ayrıntılı okuma listeleriyle yol gösteren idefix, Hasan Ali Toptaş, İhsan Oktay Anar, Zülfü LivaneliHakan Günday,Hakan Bıçakcı gibi onlarca yazarın önerilerinin yanı sıra, “Türkiye Ne Okuyor?”, “Okur Yazar Hanım”, “Niçin Okumalıyız?” gibi bölümleriyle de ziyaretçilerine kitapların evreninde rehber olma misyonunu sürdürüyor.

    Okurların, Reşat Ekrem Koçu’nun yıllardır gün yüzüne çıkmayı bekleyen tefrikaları ve sürpriz yazarların dijital ortamda ilk kez yayımlanacak öykülerine de ulaşabileceği fuar sayısız fırsat barındırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.