DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İder Aprilla Yatak Odası ile klasik bir tasarıma çağdaş bir yorum katıyor

    İder Aprilla Yatak Odası ile  klasik bir tasarıma çağdaş bir yorum katıyor
    07.12.2017
    A+
    A-

    Günün başlangıç noktasıdır yatak odaları ve biten bir günün son durağı… Tam da bu sebeple çok önemlidir yatak oadalarınıza eşlik edenler. İder Mobilya, bir evin en önemli durağı olan yatak odalarında, farkını ortaya koyacak tasarımlara imzasını atmaya devam ediyor. Aprilla Yatak Odası ile tüm günün enerjisini sil baştan yaratıyor.

    Naturel bir doku, etkileyici bir ruh…

    Yalın çizgilerin göz alıcı ayrıntılarla bir yıldıza dönüştüğü Aprilla Yatak Odası, ruhunda taşıdığı enerji ile yaşam alanlarına farklı bir atmosfer getiriyor. Ahşabın naturel dokusunun gerçeğe en yakın haliyle karşımıza çıktığı Aprilla, kullandığı beyaz tonlar ile başarılı bir kompozisyon yaratıyor.

    Klasik bir tavır sergileyen Aprilla Yatak Odası, bugünün dekorasyon trendlerine yaptığı göndermelerle tasarıma çağdaş bir yorum getiriyor. Minimal formda bir dizaynın tercih edildiği takımda, keskin köşeler ve maskülen hatlar, ahşap ve beyazın uyumuyla yumuşak bir geçiş sağlıyor. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra geniş depolama alanı sağlayan Aprilla, işinizi kolaylaştıracak işlevsel çözümler sunuyor. Üç çekmeceli şifonyeri, sürgü kapılı gardırobu ve komodini ile fonksiyonel bir takım yaratan Aprilla Yatak Odası, evin tüm yükünü üstlenmeye hazırlanıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.