DOLAR 32,5061
EURO 34,8465
ALTIN 2474,752
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İder Mobilya Vededik Köşe Takımı ile konfora davet ediyor

    İder Mobilya Vededik Köşe Takımı ile konfora davet ediyor
    26.05.2017
    A+
    A-

    Yorucu bir günün ardından tek gitmek istediğiniz yer evinizse bunun bir sebebi var. Konforlu ve modüler yapısı, geniş minderleri ve zengin renk seçenekleriyle rotayı evinize çevirme sebebiniz İder Mobilya’dan Venedik Köşe Takımı…

    Mobilya alırken evimize verdiğimiz değer, hayatımıza verdiğimiz değeri yansıtır. Söz konusu yaşam alanları olduğunda taviz vermeyeceğimiz konular vardır. İder Mobilya, sizinle aynı hassasiyeti paylaşıyor ve tüm arzularınızı tek bir tasarımda birleştirdiği ürün yelpazesiyle evininizi konforun tek adresi yapıyor.
    Venedik, evinizin en cazip köşesi olmaya geliyor!
    Günümüzde evlerin metrekareleri gittikçe küçülüyor. Evler küçüldükçe de eşyaları yerleştirmek zorlaşıyor. Modern ve fonksiyonel yapısıyla kullanım kolaylığı sağlayan Venedik Köşe Takımı, dar salonlarınız için geniş alanlar yaratıyor ve sizi bu sorundan kurtarıyor. Ayrıca kalite, işçilik ve uygun fiyat da aradığımız niteliklerden. Aradığınız tüm bu özelliklere sahip Venedik, şıklığıyla da göz dolduruyor.
    Keskin hatlarıyla karakterli bir duruş sergileyen köşe takımı, kareli yastıklarıyla ters köşe yapıyor ve ortama eğlenceli bir hava katıyor. Birçok mobilya ve aksesuarla uyum sağlayan ceviz renkteki ahşap ayaklarıyla da fark yaratan Venedik, sizi ve misafirlerinizi çok rahat ettirecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.