DOLAR 32,577
EURO 34,9815
ALTIN 2429,915
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İftar sofralarında ZUBİZU üyelerinin tercihi Kebap

    İftar sofralarında ZUBİZU üyelerinin tercihi Kebap
    28.05.2018
    A+
    A-

    ZUBİZU Ramazan ayı boyunca iki yüzü aşkın restoranda 2,5 Milyona varan üyesine zengin iftar seçenekleri sunuyor. ZUBİZU üyelerinin restoran işlemlerinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da iftarda en çok kebap menüsünün tercih edildiği görülüyor.

    Yaşamın her alanında fırsatlar sunan ZUBİZU, Türkiye’nin en iyi restoranlarında da yaygın kullanıma sahip. Bu restoranların bir kısmı Doğuş Grubu’na aitken önemli bir kısmı ise bağımsız restoranlar veya restoran zincirlerinden oluşuyor. Bu mekanlarda hangi saatlerde hangi ürünlerin en çok rağbet gördüğü de ZUBİZU tarafından yakından takip ediliyor ve müşteri tercihlerine göre tekliflerin oluşturulması sağlanıyor.

    ZUBİZU kullanımı yeni restoranların katılımıyla günden güne yaygınlaşırken kullanım adetleri iki milyonu aşıyor. ZUBİZU üyeleri tüm restoranlarda anında indirim ve puan ayrıcalıklarından faydalanıyor.

    ZUBİZU üyelerinin tercihlerinde Ramazan döneminde Kebap iftar sofralarının açık ara tercih edilen yemek türü.

    Ramazan boyunca Günaydın Kebap, Günaydın Köfte Döner, Butcha Steakhouse, The Globe Restaurant, Kiva, Lacivert, Matbah Restaurant, Nev Lokanta, Safran Restaurant, Sait Halim Paşa, Spago, Escale, Café Swiss, Atelier Real Food ve ikiyüzü aşkın seçkin restoran indirim ve puan ayrıcalıkları ile ZUBİZU üyelerini ağırlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.