DOLAR 32,4995
EURO 34,7754
ALTIN 2488,762
BIST 9562,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    IGNITE NETFIT ezberleri bozmak için geliyor

    07.08.2017
    A+
    A-

    PUMA’nın her zevke hitap eden ve stile göre uyarlanabilme özelliği taşıyan yeni NETFITbağcık sistemi, tek bir ayakkabıda sınırsız stil seçeneği sunuyor. Bu yeniliğe sahip yeni performans ayakkabısı IGNITE NETFIT de bağcık bağlama tarzı üzerinde sınırsız kontrol ve seçeneğe sahip olmanızı sağlıyor.

    Spor yaparken tüm dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak olan IGNITE NETFIT yeni bağlama teknolojisi ile yapacağınız spora mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor ve sporunuzdan maksimum verimi almanıza yardımcı oluyor.

    PUMA’nın yenilik ve performans ekipleri tarafından kullanıcılara rehber olması amacıyla 5 bağlama tekniği öneriliyor; standart bağlama, stabilite bağlama, geniş ayak bağlama, dar ayak bağlama ve topuk destekli bağlama. Fakat olanaklar bununla sınırlı kalmıyor. Her türlü tarz, ihtiyaç ve ayak şekline göre bağlanabilen IGNITE Netfit ile yaratıcılığınızı ortaya koyarak yeni trendin öncesi siz olabilirsiniz.

    PUMA IGNITE NETFIT’in erkek ve kadın modellerini tüm PUMA mağazaları ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.