DOLAR 32,3309
EURO 35,0754
ALTIN 2298,438
BIST 9056,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ikas, işletmelerin teknolojiyle arasındaki bariyeri kaldırıyor

    ikas, işletmelerin teknolojiyle arasındaki bariyeri kaldırıyor
    14.01.2019
    A+
    A-

    Yerli bulut tabanlı mağazacılık otomasyonu ve POS yazılımı ikas, işletmelerin, teknoloji ile arasındaki bariyeri ortadan kaldırıyor. Cep telefonu ve tablete yüklenebilen uygulama sayesinde mağaza içindeki her hareket her an her yerde takip edilebiliyor. Hangi ürünün ne kadar satıldığı, stok durumu ve kasaya giren çıkan paranın takibi gibi pek çok önemli işlem birkaç dokunuşla görülebiliyor. Bulut tabanlı olması nedeniyle sunucu maliyeti ve bakım derdi olmayan ikas, sade ve basit arayüzü sayesinde kolay kullanım imkanı sunuyor.

    İşletmeler için mağazalarındaki her hareket çok önemli. Kasaya giren çıkan paranın takibi, stoklardaki ürünlerin durumu, hangi ürünün ne kadar satıldığı, yapılan işlemlerin geçmişi… Bütün bunlar ve daha fazlası bulut tabanlı mağazacılık otomasyonu ve POS yazılımı ikas sayesinde an be an takip edilebiliyor. Cep telefonu ve tabletlere indirilen uygulama sayesinde işletme sahipleri birkaç dokunuşla mağazalarındaki her hareketi izleyebiliyor. İşletmelerin işini kolaylaştırmak amacıyla yola çıkan ikas’ı sade ve kullanışlı arayüzü sayesinde kullanmak da çok kolay. Üstelik eski sistemdeki ürünler, ikas’a saniyeler içinde aktarılabiliyor. Çoklu şube yönetimine uygun olarak tasarlanan ikas, tüm müşteriler ve ürünler için tüm mağazalarda ekstra bir işleme gerek duymadan kullanılabiliyor. Raporlama özelliği sayesinde belirlenen zamanlarda istenilen raporlar e-posta olarak gönderilebiliyor. ikas’ı denemek isteyenler 14 günlük ücretsiz deneme sürümünü kullanabiliyor. Satın almayı tercih edenler ise ayda 99 TL’ye bu hizmetlerden faydalanabiliyor.

    Veri kaybı yaşanmıyor, bilgiler bulutta saklanıyor

    Bulut tabanlı olması nedeniyle sunucu/server maliyeti ve bakım derdi olmayan ikas’ta, tüm veri bulutta olduğundan veri kaybı yaşanmıyor, sunucuya virüs bulaşması, sunucunun çökmesi, yanması, çalınması gibi riskler ortadan kalkıyor. Güncelleme geldiğinde otomatik olarak yapılıyor ve ücret talep edilmiyor. Dükkan sahiplerinin mağazalarını en kolay şekilde yönetmelerini ve takip edebilmelerini sağladıklarını belirten ikas’ın kurucusu Mustafa Namoğlu, 20 şubeli bir kahve zincirinin de, tek şubesi olan bir ayakkabı mağazasının da ikas’ı kullanabildiğini söylüyor. “ikas KOBİ’lerin teknoloji ile arasındaki bariyeri ortadan kaldırıyor. Erişilebilir fiyatlarla yeni mobil çağa ayak uydurmalarında katalizör görevi görüyor” diyen Namoğlu, kullanıcıların, hem tarayıcı hem mobil uygulamalar ile mağazaların satış, stok, kasa ve müşteri gibi en önemli bilgilerini bulutta tutabildiğini ve bu sayede istedikleri zaman istedikleri yerde mağazalarda neler olup bittiğini takip edebildiklerini belirtiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.