DOLAR 32,3108
EURO 35,0648
ALTIN 2278,527
BIST 9017,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    iki design group, Londra’dan 10 ödülle döndü

    iki design group, Londra’dan 10 ödülle döndü
    29.10.2017
    A+
    A-

    iki design group, gayrimenkul sektörünün ‘oscarları’ olarak bilinen International Property Awards’da 3 farklı projesiyle toplam 10 ödüle layık görüldü. Ödüllerle ilgili konuşan iki design group Yönetici Ortağı Y. Mim. Murat Kader, “Ülkemiz gayrimenkul ve inşaat sektörü Avrupa’da dikkat çekici atılımları ile başarı sağlıyor, bizler de bu girişimlerin tasarım aşamasında kaliteli bir dil yakalamanın ve ödüllendirilmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

    Türkiye’de ve dünyada imza attığı başarılı projelerle adından söz ettiren iki design group, kazandığı ödüllere yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Dünyanın en saygın ödülleri arasında gösterilen ve kamuoyunda gayrimenkul sektörünün ‘oscarları’ olarak bilinen International Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) geçtiğimiz yıl “Dünyanın En İyisi Ödülü”nün sahibi olan iki design group, bu yılki organizasyona da damgasını vurdu.

    Bu yıl 26’ncısı gerçekleştirilen International Property Awards 2017’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’un (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) gala gecesi, 26 Ekim 2017 tarihinde Londra Royal Lancaster Otel’de gerçekleşti. International Property Awards’ın, pek çok farklı disiplinden uzmanı bir araya getiren 70 kişilik uluslararası jürisi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, dünyanın önde gelen mimarlık ofislerini geride bırakan iki design group, 3 farklı projesiyle toplam 10 ödüle layık görüldü. Bayramoğlu Karma Kullanım Projesi, Kadıköy Karma Kullanım Projesi ve Üsküdar Karma Kullanım Projesi ile topladığı ödüller iki design group Yönetici Ortağı Y. Mim. Murat Kader’e takdim edildi.

    Murat Kader: “Projelerimizin uluslararası arenada başarılarını kanıtlamış olması gurur verici.”

    Y. Mim. Murat Kader, aldığı ödüllerle ile ilgili “Bu sene yarışmaya giden projelerimizin hepsi yepyeni ve genellikle de karma kullanımlı projeler. Kalabalık bir kadro ile büyük bir emek harcayarak tasarladığımız projelerimizin bu yıl da ödüllendirilmesi ve uluslararası arenada başarılarını şimdiden kanıtlamış olması gurur verici. Ülkemiz gayrimenkul ve inşaat sektörü Avrupa’da dikkat çekici atılımları ile başarı sağlıyor, bizler de bu girişimlerin tasarım aşamasında kaliteli bir dil yakalamanın ve ödüllendirilmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

    Bu yıl ödül alan projeler

    • Bayramoğlu Karma Kullanım Projesi
      • En İyi Kamusal Alan Tasarımı kategorisinde 5 yıldız ödülü ile Türkiye’nin En İyisi
      • En İyi Çoklu Konut Mimarisi kategorisinde 5 yıldız ödülü ile Türkiye’nin En İyisi
      • En İyi Kamusal Alan Tasarımı ile Avrupa’nın En İyisi- Adaylık
      • En İyi Çoklu Konut Mimarisi ile Avrupa’nın En İyisi- Adaylık
    • Kadıköy Karma Kullanım Projesi
      • En İyi Çok Katlı Konut kategorisinde 5 yıldız ödülü ile Türkiye’nin En İyisi
      • En İyi Karma Kullanımlı Proje kategorisinde 5 yıldız ödülü ile Türkiye’nin En İyisi
      • En İyi Çok Katlı Konut ile 5 yıldız ödülü Avrupa’nın En İyisi- Adaylık
      • En İyi Karma Kullanımlı Proje ile Avrupa’nın En İyisi- Adaylık
    • Üsküdar Karma Kullanım Projesi
      • En İyi Alışveriş Merkezi Mimarisi kategorisinde 5 yıldız ödülü ile Türkiye’nin En İyisi
      • En İyi Alışveriş Merkezi Mimarisi ile Avrupa’nın En İyisi- Adaylık
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.