DOLAR 32,3782
EURO 35,0264
ALTIN 2326,537
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İki yakalı İstanbul’un trafik meselesine Regus’tan konforlu çözüm

    İki yakalı İstanbul’un trafik meselesine Regus’tan konforlu çözüm
    04.01.2018
    A+
    A-

    İki yakalı İstanbul’da en büyük problem, her geçen gün artan trafik. Özellikle farklı yakalarda oturup çalışanlar için önemli bir sorun haline gelen trafiğe, hazır ofis tedarikçisi Regus’tan konforlu bir çözüm geldi. Regus; 12’si Avrupa, 6’sı ise Anadolu Yakası’nda bulunan ofisleri aracılığıyla şirketlere, “Çalışanınız oturduğu yakada ve kendisine en yakın yerde bulunan, ihtiyaç duyabileceği tüm olanaklara sahip Regus ofisinden çalışsın. Böylece hem zamandan tasarruf etsin hem de motivasyonu yükselsin” diyor. Anadolu Yakası’nda artan iş hacmine yönelik çalışmalarını da sürdüren Regus, Maltepe ile Kurtköy’de yeni ofislerini de açtı. Bu iki yeni ofisi ulaşım hatlarına yakın konumlandırdıklarını söyleyen Regus Türkiye Ülke Müdürü Murat Özgönül, “Anadolu yakasında artan talebe bağlı olarak yeni lokasyon ve ofis çalışmalarımıza da devam ediyoruz” dedi.
    İstanbul, trafiğin her geçen gün daha büyük bir sorun haline geldiği, iki yakalı bir metropol. Kuşkusuz bu özellik en çok, evi ve iş yeri birbirinden farklı yakalarda olan çalışanlar için sıkıntı anlamına geliyor. Her sabah işe giderken, akşam ise işten dönerken “Acaba trafik ne durumda? Zamanında gidebilecek miyim?” kaygıları tüm çalışanların ortak paydada birleştiği endişeler arasında yer alıyor. Bu durum çalışan motivasyonunu olumsuz etkilediği gibi zaman kaybı da yaratıyor.


    TRAFİĞE ÇÖZÜM VAR MI?
    Trafiğe çözüm bulunamıyor, peki ya şirketler çalışanlarının bu sorununu yok edebilir mi? Bu sorunun yanıtı, hazır ofis tedarikçisi Regus ile “Evet!”. Türkiye’de 2017 itibarıyla 18’inci yaşını kutlayan Regus, İstanbul’da 18 ofisle hizmet veriyor. 12’si Avrupa, 6’sı ise Anadolu Yakası’nda bulunan bu ofisler, bir çalışanın ihtiyaç duyabileceği tüm olanaklara sahip. Sekretarya hizmetleri, kargoların ve tebligatların takibi, müşterinin kendisi ya da şirketi adına açılan telefon hattı, sınırsız internet, video konferans, toplantı ve sunum odaları, dolap ve çay-kahve ihtiyacı için mutfak gibi birçok hizmet Regus’un paketlerinin içinde bulunuyor. Ayrıca ofis kullanıcıları, Regus’un 3 binden fazla merkezinde geçerli wi-fi’ya da erişebiliyor. Örneğin, İstanbul/Kanyon’daki Regus ağına giren bir üye, Londra’da gittiği bir Regus ofisinde de internete otomatik bağlanabiliyor.


    AYNI YAKADA OTURMA VE ÇALIŞMA OLANAĞI
    Regus Türkiye Genel Müdürü Murat Özgönül, Regus’un geniş ağı ve sunduğu hizmetler sayesinde farklı yakada oturup farklı yakada çalışanların bulunduğu yakadaki Regus ofisinden işlerini yürütebileceğini söyledi. “Şirketler bu yolu tercih ederek hem çalışanlarının daha az yorulmasını sağlıyor hem de zamandan tasarruf ve eve yakın çalışmanın verdiği yüksek motivasyon sayesinde daha verimli sonuçlar elde ediyor” diyen Özgönül, hazır ofis düzeninin trafik sorununu çalışanlar için bu özelliğiyle ortadan kaldırabileceğini, ayrıca yoğun kar, fırtına, sel ya da deprem gibi hayatı olumsuz etkileyebilecek doğal afetlerin yaşanması durumunda da ofis aracılığıyla işe kolay erişim olanağı sağlayacağını kaydetti.
    YENİ LOKASYONLAR
    Regus, geçtiğimiz ekim ayında İstanbul/Anadolu yakasında gittikçe büyüyen iş hacmine cevap niteliğinde bir adım da attı. Ekim ay itibarıyla Maltepe’de ve Kurtköy’de yeni ofisleriyle hizmet vermeye başlayan Regus, Anadolu yakasında çalışanlara yönelik hazır ofis ihtiyacını hızlı, kapsamlı, ekonomik ve kolay çözümler sunarak karşılamayı amaçlıyor.
    Bu iki yeni yatırımla Türkiye’deki toplam ofis sayısını 24’e çıkardıkları bilgisini veren Murat Özgönül, hem altı olan şehir sayısını ve hem de ofis sayını daha da artırmayı planladıklarını dile getirdi. Özgönül, Regus’u Türkiye’nin tüm sanayi ve ticaret merkezlerine taşıyacaklarını ve bu konuda yeni dönem çalışmalara devam ettiklerini de sözlerine ekledi.
    ULAŞIM HATLARINA YAKIN
    Maltepe’deki yeni Regus ofisi, E-5 Otoyolu üzerinde Küçükyalı ve Maltepe metro duraklarının arasındaki Maltepe Ofispark’ta yer alıyor. Bu anlamda Regus Maltepe OfisPark, hem Kartal-Kadıköy metro hattına hem de çevrede bulunan alışveriş merkezlerine yakınlığıyla dikkat çekiyor.
    Regus’un Kurtköy Aeropart’taki yeni ofisi ise, Sabiha Gökçen Havalimanı’nın bulunduğu lokasyonda ve İstanbul Teknopark’a yakın bir bölgede konumlanıyor. Her iki ofiste de tüm Regus hizmetleri sunuluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.