DOLAR 32,5398
EURO 34,8592
ALTIN 2422,365
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İkitelli OSB kadın çalışanlarını unutmadı

    İkitelli OSB kadın çalışanlarını unutmadı
    12.03.2020
    A+
    A-

    İkitelli OSB her yıl geleneksel olarak düzenlediği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamasını bu yıl da gerçekleştirdi.

    İkitelli OSB’nin kadın çalışanlarına yönelik düzenlenen programa; İkitelli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri Konak, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Karadağ, Vural Koç, Dursun Uzunhasanoğlu, Mehmet Mutlu ve Selim Us katıldılar.

    İkitelli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri Konak; “Kadınlarımız sadece bir gün değil her gün hatırlanacak değerdedir. Kadınlar anamız,bacımız, yarimiz,baş tacımızdır. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

    Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karadağ ise; kadınlar gününü kutlarken kadına yönelik şiddet haberlerinin de azalmasını umut ederek şunları dile getirdi: “Değerli arkadaşlar öncelikle hoş geldiniz. Kadın ve erkek eşitliği her zaman konuşulan bir konu. Biyolojik olarak bu elbette ki mümkün değil çünkü kadınların yaradılışı farklı, erkeklerin yaradılışı farklı. Kadınların dünya hayatındaki görevleriyle erkeklerin dünya hayatındaki görevleri farklı ama her ikisi de bir elmanın iki yarısı gibidir. Başkanvekilimiz çok güzel ifade etti; “Kadın anadır, bacıdır, kardeştir. Kadın yeri geldiğinde hemşiredir, doktordur yeri geldiğinde yönetendir, üretendir. Velhasıl kadını bir şekilde bir şeye hapsetmenin yanlış olduğunu hepimiz biliyoruz. Sözümü fazla uzatmadan emekçi kadınlar gününüzü kutluyorum.Senede bir gün değil her gün, her dakika, her saniye her an sağlık, mutluluk, neşe, birlik ve beraberlik diliyor, saygılarımı sunuyorum.”

    Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Mutlu da; “Çalışan kadın emekçileri, hepinizin dünya kadınlar gününü kutluyorum. Eşitlik, özgürlük ve mutluluklar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

    Yönetim Kurulu Üyemiz Vural Koç ise; “Dünyadaki bütün çalışan emekçi kadınların kadınlar gününü kutluyorum. Mesai arkadaşlarımızın özellikle kadınlar gününü kutluyorum. Sizlere evinizde huzur, sevdiklerinizle mutluluk ve sağlıklı uzun bir ömür diliyorum.” dedi.

    Son olarak İkitelli OSB’nin kadın çalışanlarını temsilen konuşan Ruhsat Müdürü Zeynep Yıldız şunları dile getirdi: “Öncelikle sevgili yönetim kurulumuza çok teşekkür ederiz.Her günümüz böyle olsun istiyorum.Bugünlerin sürekli hatırlanması bize hatırlatılması bizim için gurur verici bir duygu. Tüm kadın çalışma arkadaşlarımın gününü kutlarım.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.