DOLAR 32,5386
EURO 34,8662
ALTIN 2431,955
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İkonik IKEA ürünlerinden BILLY Kitaplık 40 yaşında

    İkonik IKEA ürünlerinden BILLY Kitaplık 40 yaşında
    09.01.2019
    A+
    A-

    IKEA’nın bundan tam 40 yıl önce ilk kez satışa sunduğu ve aradan geçen süreçte adını ‘ikonik’ ürünler arasına yazdırmayı başaran BILLY Kitaplık, çeşitli renkleri, ek üniteleri, kapak seçenekleri ve farklı ölçüleri ile günümüzde de evlerdeki yerini koruyor.

    Modası geçmeyen kitaplık

    Bir zamanlar büyük bir kitaplığı dolduracak ansiklopedilerdeki bilgilere şimdi akıllı telefonlarımızla birkaç tıkla ulaşabiliyoruz. Peki bu, kitapların ve kitaplıkların modasının geçtiğini mi gösteriyor? Tabii ki hayır! BILLY kitaplıklara olan ilgi de öyle olmadığını gösteriyor.

    IKEA’nın ilk kez 40 yıl önce satışa sunduğu BILLY, yalın tasarımıyla her eve uyabilen, yepyeni ek üniteleriyle artık bir kitaplıktan çok daha fazlası haline gelmiş, her tarzda insanın kendini, kişiliği, zevklerini, sevdiği objeleri sergiyebildiği bir vitrin olma özelliği taşıyor.

    Fonksiyonel ve esnek olduğu kadar sade bir kimliği de olan BILLY’nin çok net bir sloganı var: “Benimle ilgili karar vermeden önce, beni keşfet!”

    İşte bu vaatle BILLY kitaplık tam 40 yıldır, fonksiyonundan bağımsız olarak her eve, her tarza uyum sağlıyor, biz onunla ne yapmak istersek ona dönüşüyor.

    BILLY nasıl doğdu?

    BILLY’nin tasarımı, ilk IKEA çalışanlarından biri olan Gillis Lundgren isimli bir tasarımcıya ait. Lundgren, aynı zamanda meslektaşı da olan Billy Liljedahl isimli bir arkadaşının ’kendine uyan bir kitaplık’ ihtiyacına cevap verme motivasyonu ile bu ikonik ürünü tasarlamış. IKEA’nın kurucusu Ingvar Kamprad da BILLY fikrine büyük destek vermiş.

    Lundgren’in uygun fiyatlı kitaplığı, 40 yıl boyunca birçok farklı insana ve birçok yaşam alanına uyum sağladı. Lundgren, insanların kitap koleksiyonları büyüdükçe BILLY’ye yeni ekler yapmak isteyebileceğini biliyordu. Bu bilinçle Lundgren, değişen ihtiyaçlara yanıt verebilen zamansız bir ürün tasarladı.

    Yeni renkler, kapaklar, ek üniteler…

    IKEA, 40. doğum gününde BOTTNA ailesine ait kitap tutacakları ve dolap içi sergi rafları gibi ek ünitelerle BILLY kitaplıkları her zamankinden daha heyecan verici hale getiriyor. Üstelik çok yakında mağazalarda yerini alacak yepyeni kapak seçenekleri ve renkleri ile BILLY kitaplıklar 40. yaşını dolu dolu kutluyor!

    Evinizde size özel, sizi anlatan bir alan planlıyorsanız 40. yaşını kutlayan BILLY ile tanışmanızın tam zamanı! BILLY kitaplıklar, IKEA mağazaları ve internet mağazasında sizi bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.