DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İkonik şıklığın adresi Gap’ten yeni yıl hediyesi

    İkonik şıklığın adresi Gap’ten yeni yıl hediyesi
    20.12.2018
    A+
    A-

    Gap, yeni yılda ikonik parçalarla dolu yepyeni bir gardırop isteyenleri 3 al 2 öde kampanyası ile karşılıyor.

    Yeni yıla taze bir başlangıç yapmak ya da stilinizi birbirinden şık ikonik ürünlerle tamamlamak istiyorsanız, 21-24 Aralık tarihleri arasında geçerli Gap’in tüm ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyasını kaçırmayın.

    Gap logolu ürünlerden zamansız denim parçalara, kış soğuklarına sıcacık renkleriyle yanıt veren kazaklardan her parçayla kombinlenebilecek hırkalara, şıklık ve rahatlığı bir arada sunuyor.

    Kadın, Erkek ve Çocuk koleksiyonlarında geçerli tüm ürünlerde 3 al 2 öde kampanyası ile keşfetmek için Gap mağazalarına ve www. gap. com.tr’ye uğramayı unutmayın!

    Üstelik, Garanti kartlara özel,7 taksit imkanı tüm GAP mağazalarında geçerli.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.