DOLAR 32,5395
EURO 34,8919
ALTIN 2500,562
BIST 9769,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İlham veren Yılbaşı Fikirleri Koçtaş Yaşayan Evler dergisinde

    İlham veren Yılbaşı Fikirleri Koçtaş Yaşayan Evler dergisinde
    12.12.2018
    A+
    A-

    Koçtaş ile yaşam alanları yılbaşı kutlamalarına hazır hale geliyor. Farklı boy ve çeşitlerde yılbaşı ağaçları, birbirinden güzel ve çarpıcı renklerde yılbaşı süsleri ve LED aydınlatmalar Koçtaş’ın ‘Yaşayan Evler Yılbaşı’ dergisinde tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Dergide, yılbaşının vazgeçilmezi kırmızı ile birlikte altın-şampanya, gümüş-beyaz, mint yeşili-lacivert renklerinden oluşan konsept önerileri ve bir çok güzel fikir yer alıyor. Her renk ve stile uygun dekoratif yastıklar, çerçeveler, objeler ve vazolar da dergideki hediye alternatifleri arasında bulunuyor.

    Yılbaşı ağacı için en yaratıcı fikirler Koçtaş ‘Yaşayan Evler Yılbaşı’ dergisinde

    Yılbaşı ağacı ve süslemelerinde bol çeşit sunan Koçtaş ile yeni yıl ruhu yaşam alanlarına taşınıyor.Yeni yıl kutlamalarının sembolü olan yılbaşı ağaçları, 39,99 TL’den başlayan fiyatlar ve 6 farklı boy seçeneği ile Koçtaş ‘Yaşayan Evler Yılbaşı’ dergisinde incelenebilir.

    Koçtaş ‘Yaşayan Evler Yılbaşı’ dergisi, yeni yıl kutlamalarına farklılık katmak isteyenleri de unutmuyor ve yaratıcı pek çok güzel fikir sunuyor. Örneğin, çerçeveden yılbaşı ağacı tasarlamak isteyenler; duvara üçgen şeklinde çivi çakarak ve en neşeli anların fotoğraflarının bulunduğu çerçeveleri yerleştirerek LED aydınlatmalar ile süslemelerini tamamlayabilir. Ayrıca LED aydınlatmaları sadece ağaç ve duvar süsü olarak kullanmak yerine çerçeve, saksı, minik aksesuarları ışıklandırarak evin her köşesine yılbaşı temasını taşımak #güzelfikir. ‘Yaşayan Evler Yılbaşı’ dergisinde yer alan onlarca güzel fikrin videosu yanındaki QR code okutularak izlenebilir.

    Koçtaş, yılbaşı kutlamalarında yaşam alanlarını renklendiren çeşit çeşit süsü 50’li paketlerde 59,99 TL’lik en avantajlı fiyat ayrıcalığıyla sunuyor. Evleri renklendiren süsleri ister ağaca, ister kapı önüne, ister tavan aydınlatmasının ucuna asarak ya da geniş bir karton kutunun içine doldurarak kişiselleştirilmiş bir dekorasyon fikrini de hayata geçirmek mümkün…

    Yılbaşı aydınlatması için doğru adres Koçtaş

    Yılbaşı coşkusunu evde hissetmek isteyenler için her köşeyi ışıl ışıl aydınlatacak birçok aydınlatma seçeneği de ‘Yaşayan Evler Yılbaşı’ dergisinde bulunuyor. Yılbaşı ağaçlarından pencerelere, masa dekorasyonundan, duvarlara kadar salonun her köşesinde birbirinden farklı form ve renklerde aydınlatmalar yılbaşı ışıltısını evlere taşıyor.

    Kar tanesi desenli holografik efektli fenerleri, yılbaşı ağacının altına konarak ya da masa düzenlemesinde kullanarak yılbaşı gecesine bambaşka bir hava katabilir.

    Yılbaşı alışverişi için Koçtaş’a!

    Koçtaş, yeni yılda sevdiklerini ayrıcalıklı bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere de seçenekler sunuyor.‘Yaşayan Evler Yılbaşı’ dergisinde mumluk, biblo, tepsi, çerçeve ve dekoratif yastık gibi hediye alternatifleri yer alıyor. Kırmızı yassı obje 19,99 TL’lik, dekoratif yastık kılıfı 19,99 TL’lik, altın kareli küre mumluk 39,99 TL’lik, altın fil obje 39,99 TL’lik, mavi eskitme çerçeve 49,99 TL’lik, altın yıldız mumluk 49,99 TL’lik, yeşil cam kuş obje 69,99 TL’lik, LED çivili pano 99,99 TL’lik, altın yaldızlı dikdörtgen tepsi 139,90 TL’lik fiyatlarla Koçtaş mağazalarındaki yerini alıyor. Yaratıcılığını kullanarak sevdiklerine kişiselleştirilmiş bir hediye ve en özel hediye paketini tasarlamak isteyenler de aradıkları her şeyi Koçtaş ‘Yaşayan Evler Yılbaşı’ dergisinde ve Yaşayan Evler BLOG’da bulabilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.