DOLAR 32,327
EURO 35,0808
ALTIN 2299,974
BIST 8987,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İlhan Erdal: Mutluluğu ‘kALP’lere taşıyoruz

    İlhan Erdal: Mutluluğu ‘kALP’lere taşıyoruz
    23.12.2018
    A+
    A-

    Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen DURU Beytepe projesi mutluluğu “kALP”LER’E taşıyor.

    Betonarme imalatlarında sona gelinen ve 2020 yılında teslim edilecek olan proje; Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Mutluluk projesi DURU Beytepe’den daire alanlar, Dünyanın kayak merkezi Alpler’de kayak yolculuğuna çıkıyor. Hayata geçirdikleri Mutluluğu “kALP”LERE TAŞIYORUZ projesinin şimdiden büyük ilgi gördüğünü söyleyen Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal “Bu zamana kadar hiç yapılmamış bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesinde ev sahibi olmanın yanı sıra yeni ev keyfinizi Alpler keyfi ile birleştiriyoruz. Sadece ev almakla kalmıyor,kış tatil fırsatını da yakalamış oluyorsunuz” ifadelerini kullandı.

    DURU bir yaşama geri sayım

    2020 yılında teslim edilecek ve 47.276 m2’lik arazi üzerinde hayata geçen DURU Beytepe, eşsiz lokasyonu, sosyal alanları ile fark yaratıyor. 484 daireden oluşan proje, bünyesinde barındırdığı çocuk oyun alanları, sosyal yaşam alanları ve sağlıklı yaşam alanları ile keyifli bir ortam sunuyor. 2+1’den 5+1’e kadar olan konut seçenekleri ile modern yaşamın yansımalarının detaylandırıldığı proje, aynı zamanda doğanın huzur veren yapısı ile birlikte vatandaşların ilgisine sunuluyor. Açık ve kapalı spor alanları seçenekleri ile konut sahiplerinin karşısına çıkan Duru Beytepe, basketboldan futbola, tenisten bisiklet parkuruna kadar birçok olanağı da konut sahipleri ile buluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.