DOLAR 32,5815
EURO 34,6832
ALTIN 2521,476
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘İlk Adımı Sen At’ Funky Mix Versiyona yapay zeka ilhamı

    ‘İlk Adımı Sen At’ Funky Mix Versiyona yapay zeka ilhamı
    04.08.2017
    A+
    A-

    Söz ve müziği Kenan Doğulu’ya ait “İlk Adımı Sen At” ile müzik listelerini alt üst eden Cornetto, bu kez de şarkının düzenlemesini VEYasin’in yaptığı Funky Mix versiyonuyla gençleri aşka çağırıyor. VEYasin tarafından hazırlanan İlk Adımı Sen At Funky Mix versiyonunda Türkiye’de ilk kez yapılan yapay zeka ürünü melodisinden bir bölüm de yer alacak.

    Her yaz yepyeni hitlerle gençleri aşk dolu bir yolculuğa çıkaran Cornetto, söz ve müziği Kenan Doğulu’ya ait “İlk Adımı Sen At” şarkısıyla büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Kenan Doğulu, şimdi de yayınlandığı günden itibaren müzik listelerinde üst sıralardaki yerini koruyan “İlk Adımı Sen At” şarkısının VEYasin Funky Mix’ini dinleyicisiyle buluşturuyor. Bu versiyon içinde bir sürprizi de barındırıyor. Türkiye’nin ilk yapay zeka ürünü melodisinin bir bölümü, bu özel çalışmada yer alıyor.

    Hazırlıkları 14 Şubat Sevgililer Günü’nde başlayan projede Cornetto, gençlere sevdikleri ve sevgililerine açıldıkları şarkıları #yılınguzelligi hashtag’i ile Twitter üzerinden sorarak biriktirdi. Gençlerin istek parçalarından aldığı ilhamla karışık bir seçim yaparak şarkıları Google’ın yapay zeka programına yükleyen Cornetto, Türkiye’nin ilk yapay zeka tabanlı melodisini hayata geçirdi. Kenan Doğulu da VEYasin ile hazırladığı “İlk Adımı Sen At” Funky Mix versiyonunda, müziğin bir bölümünü yapay zekadan esinlenerek oluşturdu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.