DOLAR 32,3294
EURO 35,0525
ALTIN 2295,409
BIST 9014,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İlkbahar – yaz modası tüm renkleri ve trendleriyle Boyner mağazalarında

    İlkbahar – yaz modası tüm renkleri ve trendleriyle Boyner mağazalarında
    27.02.2019
    A+
    A-

    Boyner, ilkbahar-yaz sezonunu rengârenk ve enerjik koleksiyonlarla karşılıyor. Dünyaca ünlü markalar, Türkiye’nin sevilen markaları ve Boyner özel markalarının sezon trendlerini yansıtan ürünleri, Boyner mağazalarında ve boyner. com. tr’de moda severlerle buluşuyor.

    Boyner’de ilkbahar-yaz modası bu sezon bir başka yaşanıyor. İlkbaharla gelen yaşam enerjisi ve yazın özlenen ışıltısı, pek çok markanın sunduğu birbirinden şık koleksiyonlarla Boyner mağazalarına ve boyner.com.tr’ye taşınıyor.

    Boyner’in ilkbahar-yaz kadın koleksiyonunda beyaz ve nude renklerin yanı sıra kırmızı, sarı, mavi, fuşya gibi yaz renkleri fark ediliyor. Ayrıca mor, pembe, mürdüm, lila gibi çarpıcı renkler sezona hareketlilik katıyor. Kumaşlarda ise doğal malzemeler içeren kaliteli hafif kumaşlar, pamuklular, kanvas ve keten seçenekler öne çıkıyor.

    Doğadan ilham alan tasarımlar

    Boyner’de, güzel bir bahar gününde şık bir stil yaratmak için çok fazla sayıda seçenek yer alıyor. Doğadan ilham alan tasarımlar, en canlı tonlarıyla çiçek desenleri ve tropik yansımalar farklı markaların koleksiyonlarında Boyner müşterileri ile buluşuyor. Uçuş uçuş elbise ve etekler, ceket ve şort takımları, taş, pul ve nakış işlemelerle hareketlendirilen t-shirtler, şortlar, bluzlar ve rahatlığın öne çıktığı sportif görünümler koleksiyonun ana parçalarını oluşturuyor.

    Sezonun olmazsa olmazı renkli denimler, yine denim kumaşından tasarlanan yelekler taşlanmış alternatifleriyle göz dolduruyor. Ayrıca uzun gömlek elbiseler, baskılı elbiseler, hafif trenchcoat’lar, renkli ekoseler, rahat pantolonlar, özel baskılı swaetshirt’ler kadınların beğenisine sunuluyor.

    Yüzlerce markadan seçenekler

    Sezonun en trend önerilerini sunan Boyner özel markaları; Fabrika, House of Camellia, Limon Company, Aeropostale, Beymen Studio ve North of Navy’nin yanı sıra en beğenilen yerli ve yabancı markalar Boyner çatısı altında buluşuyor.

    Beymen, U.S. Polo ASSN., Fashion Friends, Benetton, George Hogg, Mizalle, Mavi, Levi’s, Koton, Loft, Twist, Calvin Klein, Network, İpekyol, Vero Moda, Jack&Jones, Pierre Cardin, İnci, Bambi, Tommy Hilfiger, Greyder, Lacoste, Divarese, Vakko, Cotton Bar, Birkenstock, Nine West gibi farklı kategorilerden çok sayıda markanın yeni sezon koleksiyonları her zevke ve bütçeye uygun seçeneklerle, Boyner mağazalarında ve boyner. com. tr’de müşterilerle buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.