DOLAR 32,3298
EURO 35,0275
ALTIN 2281,636
BIST 8975,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İlker Keleş: Hükümet bizi umutlandırdı

    İlker Keleş: Hükümet bizi umutlandırdı
    17.01.2018
    A+
    A-

    İlk kez ev sahibi olacak vatandaşlara devlet destekleri artıyor. Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in yaptığı açıklamaya göre Ağustos 2016’da başlatılan ‘konut hesabı’ bugüne kadar 11 bin 348 kişi tarafından açıldı. Hükumet yeni düzenlemeye giderek 4 destek daha getiriyor. Yeni modele göre getirilecek destekler ise şöyle; devlet desteği artacak, stopaj oranı inecek, tapu harcı düşecek ve düşük faizli kredi imkanı sunulacak.

    Keleş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İlker Keleş:

    Yapılan açıklama sektör açısından bizi çok umutlandırdı. 2018 yılının inşaat sektörü açısından altın yıl olacağını düşünüyoruz. Ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörünün hükümetimiz tarafından desteklenmeye devam etmesiyle sektör de canlılığını korumaya devam edecektir. İnşaat sektörüne güvenimiz tam, yatırımlarımıza ara vermeden tüm gücümüzle devam edeceğiz. Devlet teşviki ile gelen faiz indirimleri, hayata geçirilen yeni kampanyalar, tapu harçları ve damga vergisindeki indirimler ile inşaat sektörü ivme kazanacaktır. Biz de Keleş İnşaat olarak 2018 yılının başında başlattığımız, ev almak isteyenlere yeni fırsatlar sunan ‘0 peşinat 120 ay vade ve 40 ay şirket bünyesinde vade farksız ödeme’  kampanyalarımızı başlattık. Önümüzdeki süreçte sektörü hareketlendirmek için yeni projelerimiz de olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.